- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor82
csendes tag
válasz
Predator2 #2508 üzenetére
Hát így már világos. Tehát ha 3k körülit veszek az új játékokkal nem fogok tudni játszani.
Azt esetleg nem tudod,h új játékok közül mivel lehet splitscreen-en játszani? Mert 2-en szeretnénk haverral neki kell a pad én jobban szeretem az egér+billt.
Mert ha nincs nagyon splites új játék akkor ugyan mindegy milyet veszek. L4D2-vel akarunk játszani az meg megy az 1000 forintos geniusommal is csak azon nincsennek joyok így csak mozogni lehet kamerát forgatni,célozni nem. Ezért kell elsősorban az új pad amúgy megtenné ez is.Mellesleg megemlíteném,hogy amit itt sokat láttam említeni logitech f310 az egyik boltban ott lóg az állványon 7800 ft-ért. Gondolom arra sokan rámarnának itt. Csak nálunk nem igen keresik az ilyen padokat így ott áll egy ideje.
-
gabor82
csendes tag
válasz
Predator2 #2506 üzenetére
Tehát az a xinput kell,h kompatibilis legyen az új játékokkal. Mondjuk új játékokkal nem igazán tudok játszani a dell n5010-es laptopomon (ati 5650 /i3/4gb ram). Illetve relative,h mi számít újnak. Bár végülis vannak kisbb gépigényű új game-ek is amik talán futnának. De nekem a pad igazából csak osztott képre kellene kétszemélyes játéknál abból meg újak közül nem igen van úgy tudom. Egyedül egér+billel játszom.
A többi pad amit linkeltem mindnél kompatibilitási gondok vannak vagy csak szimplán rosszak? -
válasz
Predator2 #2492 üzenetére
ok, F310-et lehet itt kapni, de mint írtam arra panaszkodnak a deadzone miatt, meg egyébként is,ha csak 500 Ft-tal több az F710, akkor már inkább azt. mellesleg nem is ingyenes a szállítás, hanem 5554 Ft, tehát az F710 még olcsóbb is. vagy venni kell valamit 1500 Ft-ért (mit ad annyiért a logi, usb hosszabbító kábelt?), hogy ingyenes legyen. és várhatod a futárt egész nap otthon.
szal erről tudtam, de Logi oldaláról legfeljebb g27-et vennék (az 50%-os kuponommal, ha az még él
)
-
mclaren777
senior tag
válasz
Predator2 #2360 üzenetére
(#2360) Predator2 Én is pont ezért szeretnék vezetékest.
Jól látom, hogy az Xbox One kontrolleren úgy javították ki a D-Pad-t hogy 8 irányúból 4 lett? Ennek nem lesz vajon valamilyen hátránya?
Amúgy én is csak vezetéknélküliben látom 1-2 helyen, majd dupla áron, mint a régit.
Pedig állítólag még a ravaszokba is van építve külön Feedback <- Ez érdekes lehet. Vagy hülyeség?Logi shopban van F310 meg F710. Persze hogy pont a kinézett F510 hiányzik...
Mortalt gondolom a D-pad on nyomod azért írtad?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Predator2 #2329 üzenetére
Nem ismerem behatóan a X360 kontrollert, de feltéve, hogy igazam van:
hátrányt éppen nem jelent, mert ez régebben is így volt, annyi különbséggel, hogy a régebbi padokhoz adtak talán ki hivatalos profilert, ami vagy működött vagy nem az adott oprendszeren. Állítgatni konfigolgatni ugyanúgy kellett. Nem véletlenül nem lett nagy divatja a gamepadozásnak PC-n.
Ez az xinput bevezetésével jelentősen javult, gyakorlatilag az X360 érától kezdve általában ami megjelent boxra, az PC-n is megkapta az xinput támogatást. Általában.
Manapság már nagyjából alap.
A logi F széria annyiban más, hogy ott alul van egy kapcsoló, és tudsz váltani xinput és directinput között. Utóbbihoz van egy profiler, és konfigolhatsz kedvedre.
Őszintén szólva én eddig kétszer használtam, egyszer valami flash mariohoz, meg egyszer poénból a wolf3d-hez. Nem is nagyon volt sikere, általában a játékok maguk nem úgy voltak designolva, hogy kívánnák a padot.
-
rene85
aktív tag
válasz
Predator2 #2314 üzenetére
Helló mindenki,
Vettem egy xbox for windows controllert. Minden remekül működik (a régi 2005-ös need for speeddel, vice cityvel már játszottam is egy sort a hétvégén), viszont számomra az egy agyrém, hogy az ilyen korú játékoknál 1. mindent be kell konfigurálni 2. a ravaszok nem feltétlenül működnek. Van erre valami megoldás (pl hogy legyen egy előre kiosztott konfig mikor betöltöm a játékot)? Találtam valami emulátort de nagyon nem értettem hogy mit csinál.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
Predator2 #2248 üzenetére
Predator2 : Garanciát megtudakoltam e-mailben ,mivel nemtudom ,hogy hány év van rá vagy egyáltalán van -e rá ( bár biztosan van )
balbekk12 : Első vezetéknélküli kontrollerem ez volt, nagyon jól muzsikálnak . Egyszerre két db-ot rendeltem.
Fifa 11, Fifa 14, Dirt3 , Mortal Kombat Komplete Edition . Eddig ezekkel játszottam és nagyon jó
.
2-3 nap alatt kihozta a futár.
Egyedül a telepítése volt nehézkes mivel amit adnak hozzá drivert CD-n azt felteszed azzal nem érsz semmit .
Le kell tölteni a speedlink oldaláról a Win8-as drivert még akkor is ha Win7-ed van .
Utánna tökéletesen menni fogDe ha megrendeled és elakadnál vagy bármilyen problémád van vele akkor nyugodtan írj ide vagy privátot nekem és segítek
.
Garanciát meg majd leírom ide ,hogy mit válaszoltak e-mailben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest