- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
A nem rég vásárolt Note 9-emnek fellépett egy hibája miután lefrissítettem Android 10-re, és én ezt a bizonyos hibát egy firmware downgrade-vel szerettem volna megoldani, ami a SAMMOBILE-ról letöltött firmwarekkel nem sikerült, ezért egy DR.Ketan féle custom rom mellett döntöttem, és korábbi tanácsokra hallgatva ezt egy tutorial-val szerettem volna telepíteni, aminek az lett az eredménye, hogy a telefon nem kapcsol be, ezáltal még download módba sem tudom rakni, tehát az eredeti firmwaret sem tudom visszarakni rá, és ha be akarom kapcsolni, akkor pár másodperce kijelzi a lenti hibát.
Az lenne a kérdésem, hogy erre van-e valamilyen megoldás? Valamint hogy ez hard brick, és amennyiben igen, akkor van-e esélyem arra, hogy egy szervízben, legyen az magán vagy Samu, tudják-e unbrickelni a telefont?Hiba: kernel rev check fail device 6 binary 5
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen egeret válasszak?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Rendszergazda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest