- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Igen, igen, igen. Legalább Codegen, vagy Azona táp. Mindkettő megbízható, halk. Nem annyira mint egy Enermax, de harmadába kerül. Nekem mindkettő volt, és ismerősök gépeiben mai napig működnek, gond nélkül. 235-ös Codegen táp 1998-as, most vettem vissza. Tökéletes. Nemtom milyenek most a Codegen tápok, viszont Azona Dtk-val azonos szinten van. Még a házaik is egyformák lévén ugyanazok. Szvsz minimum Codegen. Ennyit megér, hogy a működés biztonságos legyen. Erről az jut eszembe, amikor egy haver mondta, hogy gépet akar venni. Mindent kiválasztott, csak az alaplapot nem. Azt mondta, hogy az majd lesz valamilyen, nem számít. Alaplap, alaplap, mind egyforma. Mondtam neki buta vagy, erre beválsztott Acorp alaplapot. A gép 300 rugó volt moncsival együtt, már 2 éve. Végül mégiscsak vennie kellett új lapot, mert Acorp nagggyon gáz volt. Azóta is tökéletesen müxik az ASUS. Végső konklúzió: Nem érdemes a tápon spórolni, mert nem fogja tudni az ember, hogy ménemmegyez.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest