Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Aktív témák
-
n1m4nD
csendes tag
hi, én épp G5öst akarok venni, mx1000met meg eladnám... rendben van az egér, a talpán a feliraton van 3 db 0,5mm2-nyi kopás, ska a szövegben, nem hiszem hogy ez gond lenne
doboz, drivercd, töltő, stbstb, usbátalakitó, minden megvan még hozzá... kezeskedem a kíváló minőségéért.
válaszod várom - tnk@aramszu.net msn, email stbstbstb -
efektiv
tag
-
efektiv
tag
Jó állapotu,alján néhány kisseb karc és a logitech felirat (mint mindenkinél) nállam is lekopó félben van,minden gomb tökéletesen megy ,nem ragad be meg ilyenek,nincs kikopva,
nah mennyit gondoltál? -
efektiv
tag
Te vagy az ''eladó'' Légyszives te mondj egy KORREKT árat.
midnen tartozék,doboz,logitech papirok megvannak.
Próba garit tudok rá adni vagy 1 hetet,de mondom hibátlan,tökéletesen megy.
[Szerkesztve] -
Lonsi
tag
Mert nagykerbe mx1000 lett megrendelve csak elfelejtették félrerakni, így lett G5, csak hát fps-t nagyon ritkán játszok, ezért igazándiból a több programozható gombnak nagyobb hasznát venném. Amennyiben nem lesz rá érdeklődés marad, mert jó egér, csak nem tudom igazán kihasználni.
[Szerkesztve] -
efektiv
tag
Szia!
Van egy kb fél éves MX1000 em minden tartozékával,hibátlan,kipróbálhato,de magyar garancia nincs rá mert külföldön vettem
Mennyit kéne rádobnom? -
vatomi
aktív tag
Eladó is talán?
-
Lonsi
tag
UP!
-
Lonsi
tag
UP!
-
Lonsi
tag
Na szóval van ez az egy hetes egér, amit mx1000-re cserélnék. garancia rajtam keresztül egy év - egy hét.Fekete mx1000-nek örülnék a legjobban.
Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest