- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Aktív témák
-
n1m4nD
csendes tag
hi, én épp G5öst akarok venni, mx1000met meg eladnám... rendben van az egér, a talpán a feliraton van 3 db 0,5mm2-nyi kopás, ska a szövegben, nem hiszem hogy ez gond lenne
doboz, drivercd, töltő, stbstb, usbátalakitó, minden megvan még hozzá... kezeskedem a kíváló minőségéért.
válaszod várom - tnk@aramszu.net msn, email stbstbstb -
efektiv
tag
-
efektiv
tag
Jó állapotu,alján néhány kisseb karc és a logitech felirat (mint mindenkinél) nállam is lekopó félben van,minden gomb tökéletesen megy ,nem ragad be meg ilyenek,nincs kikopva,
nah mennyit gondoltál? -
efektiv
tag
Te vagy az ''eladó'' Légyszives te mondj egy KORREKT árat.
midnen tartozék,doboz,logitech papirok megvannak.
Próba garit tudok rá adni vagy 1 hetet,de mondom hibátlan,tökéletesen megy.
[Szerkesztve] -
Lonsi
tag
Mert nagykerbe mx1000 lett megrendelve csak elfelejtették félrerakni, így lett G5, csak hát fps-t nagyon ritkán játszok, ezért igazándiból a több programozható gombnak nagyobb hasznát venném. Amennyiben nem lesz rá érdeklődés marad, mert jó egér, csak nem tudom igazán kihasználni.
[Szerkesztve] -
efektiv
tag
Szia!
Van egy kb fél éves MX1000 em minden tartozékával,hibátlan,kipróbálhato,de magyar garancia nincs rá mert külföldön vettem
Mennyit kéne rádobnom? -
vatomi
aktív tag
Eladó is talán?
-
Lonsi
tag
UP!
-
Lonsi
tag
UP!
-
Lonsi
tag
Na szóval van ez az egy hetes egér, amit mx1000-re cserélnék. garancia rajtam keresztül egy év - egy hét.Fekete mx1000-nek örülnék a legjobban.
Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged