Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
Elég halott a topik, de azért leírom hogy jártam.
Nem szoktam ilyen szürkepiaci kulcsos oldalakon vásárolni, inkább kivárom a leárazásokat ha sokallom a pénzt egy játékért. 2 hete viszont úgy adódott, egyik barátomnak, hogy tudjunk együtt játszani megvettem (volna) egy játékot G2A-n.
Sóherkodtam, és be is szívtam rendesen. Megbízhatónak értékelt eladó, globális kulcs, fél ár, kell ennél több?
Igen ám, csak a kulcs nem volt készleten az eladónál. Ennek ellenére mégis árulta a semmit. A visszatérítés 6 órán belül megtörtént. Mármint csak egy emailben. A pénzre azóta is várok, ugyanis a szabályzat szerint akár 28 napig is simán ülhetnek a pénzen.Úgy tűnik ezt be is tartják, mert 15. napja hogy a közel 8 ezer forintomat még mindig nem kaptam vissza.
Lehet ennél szánalmasabb egy oldal, hogy hetekig ül egy károsult pénzén, esetleg még meg is forgatja, és csak utána adja vissza? Szerintem nem.
Oké ott a shield, de aki 2 évente egyszer vesz valamit, az nem fog előfizetni shield-re.
Na mindegy, nálam ez a moslék oldal végleg elásta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- ZUOYA GMK26 Numpad, Hotswap, Tri-mode, VIA
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs