- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
braincruiser
csendes tag
Bővebben: link
a topik amit mondtam. -
braincruiser
csendes tag
a konfigommal és az fx5600-al
fix 90 fps-t csináltam 1024-ben.
fx5900-al meg masszív 100 fps a legnagyobb tankcsatában is. (pl aberdeen 24 fővel!)
a botok ellen meg 200%-on 25% AI skillel is lehetett szaggatás nélkül játszani. Mostmeg felszállok a repcsivel és a zuhanóbombázást a földön végzem
valahogy kimarad a bombázás tényleges szakasza:d
Igazából most sincs semmi baj a futással, maga az idegesítő dolog a szaggatás.
olyan mintha laggolna, vagy folyamatos pocket-lossom lenne, de azsincs.
nyitott egyébként valaki egy topikot ezzel az akadással kapcsolatban. Arra gondolok, hogy lehet új vírus van a láthatáron? -
braincruiser
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #504 üzenetére
sziasztok,
köszönöm,
ezexerint.. uninstall display drivers, restart, boot közben f8, csökkentett, majd driver cleaner, majd restart, boot, és újrainstall 56.xx ha jólértelmeztem?
jahh még annyit, hogy az agp size-ot biosban hagyhatom 256MB-on? vagy állítsam vissza 128-ra, ha 128 a kártya.
re,
bc -
braincruiser
csendes tag
Jóestét urak.
Kis segítségre, tanácsra lenne szükségem.
Vettem egy pixelviev fx5900LE-t. illetve hozzá még egy pci hűtőt amit a 2. részben valaki ki is linkelt képben (azt amelyik kéken világít és tudod hátul állítani rajta a fordulatszámot).
Nem vagyok egy guru. csak gamer vagyok. azokközött is inkább csak battlefield.
szóval beraktam a kártyát. futattam rajta egy benchmarkot.
eredmény: Bővebben: link
ez részemről teljesen elfogadható a volt fx5600-omhoz képest (ne kérdezd nem emléxem.. kettessel kezdődött az tuti
a nagy problémám az,hogy a battlefieldem szaggat. ami úgy néz ki, hogy fix 90-100 fps között mozgó értékeknél stroboszkópozik a kép. (olyan mintha minden harmadik frémet látnám.) - de ezt sem csináljamindig.. szóval káosz.
más infok: directx9.0b, drivernek 56.xx van fent, a függőleges szinkronizálás off, a teljesítmény vegyes. (ugyanolyan beállításokkat alkalmaztam mint az fx 5600-nál tettem és azzal tökjó volt)
kérdés:
- a kártya lehet hibás? és ha igen akkor mutathat ilyen eredményeket?
- egyéb más ötlet?
előre is köszönöm a segítséget.
braincruiser
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest