Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdem a végéről a megválaszolást. Egy lapon nem említeném az általad említett gépekkel. Ér/érték arányt nem tudok, nem is nagyon szoktam nézni, mivel McCulloch van nekünk is, Al-Ko-t vett egy ismerős, én üzemeltem be neki, és számomra elég gyenge minőséget képvisel. Mulcsozást tud, bár ahhoz kicsit nagyobb lökettérfogatú motor kellene, és persze nagyobb anyagi keret.
-
Espla
aktív tag
ilyesmibe ürítheted a fűgyűjtőt: [link]
én vettem egy 272 litereset is: [link]
csak azzal már az a gond, ha telerakod levágott fűvel akkor olyan a tömege, hogy már nem tudod megemelni egyedül
de a 150 literes nagyon praktikus, ha nem zsákba gyűjtöd utána hanem komposztra szórodkis területre + árokba tuti villanyt vennék, párszor végignyomod és kialakul és nem zavar a kábel, ellenben könnyű manőverezni a géppel
most van egy ilyen akció: Bosch Rotak 37 ErgoFlex elektromos fűnyíró + MultiMulch 44 990 Ft és a mulcsozást is kipróbálhatod
-
Mivel elég kis helyen is el kell boldogulni vele, ezért 46-51cm vágószélességű géptől nagyobbat nem hiszem hogy pozitívan értékelnél. Motorból pedig 125-140ccm elég lesz ahhoz a mérethez. Ha esetleg a McCulloch M46-125R belefér az árba, azzal nem lehet nagy probléma.
"mulcsozás , önjáró -> ezekből pontosan milyen előnyöm származik ?" - ha rákeresel ezekre a szavakra, a google-ban vagy a topikban, már elég sok információ tárul eléd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest