Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
supercow
őstag
Én szeretem nyírni, kb 1.5-2 óra alatt kényelmesen szoktam végezni. Mindig megfogadom, hogy hetente nyírom, aztán 2 hetente sikerül megcsinálni. Remek magyar gyártmányú, gyűjtőkosaras modellt használok, nem kell összegereblyézni utána, mert elég nagy a terület. Épp a hétvégén éleztem meg a kést, mert az előző tulaj öröksége (szögek, drótdarabok) tönkretették, az utóbbi időben már csak tépett, nem vágott szegény. Most már rendesen ki van takarítva.
Nagyon sajnálom hogy így kiégett itt is, de nincs időm naponta locsolni, pedig van kút, mehetne ingyen a locsolás... Jövő tavasszal beruházok néhány kiló fűmagba, feltuningolom az egész kertet.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest