Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
becherovka82
újonc
Sziasztok!
Én augusztus vége óta nyüstölöm ezt a gépet. Nem vártam csodát természetesen. Ami nagyon zavar, az a Wifi gyengesége. Csak akkor hajlandó használni, ha kb 2-3 méteres körzeten belül vagyok vele. Az alvó módban csak ritkán működik, szinkronizálás gyakorlatilag lehetetlen, illetve mire magához tér és csatlakozás után észleli a netet, az átlag 5 perc. Lehet, hogy csak az én példányom ilyen gyengusz, nem tudom. Az már más kérdés, hogy a gyorsasága is hagy kívánnivalót maga után, ha már három dolog fut véletlenül egyszerre (pl, FB, böngésző, levelezés) már komoly instabilitásra kell számítanom. Ezt mondjuk még tudnám kezelni, ha nem azon kéne imádkoznom, hogy legyen net.
Szal részemről ez lassan cserélős lesz. Kíváncsi vagyok, mennyiért fogom tudni odább passzolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 94% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest