- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Én is belehallgattam kibontás után és tetszett amit hallottam Páromnak is nagyon tetszik a P3 után. Ő már pár órát hallgatta a sajátját, én az enyémet csak pár percig, teszteltem valamit. FiiO K1 van előttük amúgy.
Azt tervezem, hogy ha párom már sokat hallgatta akkor osszehasonlitom majd az enyémmel amit én nem fogok használni majd csak Január 09-től (melóban). Így jól hallható lesz hogy mennyit változott a hangja a bejáratással
-
fericske
addikt
válasz -FreaK- #67104 üzenetére
(#67097) 8zabi
Na, örülök, hogy tetszik nektek is
roller0123 is pozitívan nyilatkozott róla.
Örülök, hogy még eddig senki aki a véleményezésemen felbuzdulva vásárolta meg, nem érezte kidobott pénznek amit kiadott érte.Kíváncsi leszek schawo mit mond majd a Crazy Cello-ra.
Azt majd én csak januárban rendelem meg. A 11.11-es rendelésemmel volt valami gebasz és túl későn vettem észre ahhoz, hogy még a hazautam előtt megérkezzen az újra rendelés, ezért januárra halasztottam. -
Cry0
őstag
sziasztok
Xiaomi Mi Hybrid vagy QCY QY19 ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
dunc
nagyúr
Sziasztok Huawai P9 hez szeretnék fülhallgatót venni. Ami fontos szempont, legyen rajt mikrofon, és szóljon hangosan. Ár kb 8-12 max. Vegyes zene, főleg Rock!
[ Szerkesztve ]
-
sfbalazs
tag
Megérkezett a KZ HDSE.Kibontás után nem töltöttem hanem ráengedtem a rózsaszín zajt.7,5 órát bírt így, lehet nem volt 100%os töltöttségi szinten.Hangja nekem bejön de még járatom egy kicsit.Borítása gumis matt fekete, kábele nem a megszokott kz hanem gumis rugalmasabb.Kábelzaj az van de egész jól hangszigetel és kényelmes is számomra.Ennyi pénzért nekem nagyon megérte.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csábítóan hangzik ez a massdropos Re-00, nem is drága egyáltalán, de a kialakítása nem igazán tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz delibab #67113 üzenetére
Arról a Simgotról semmit nem tudok, de gyanítom, hogy inkább a kiegészítők miatt drágább, nem biztos, hogy a zenei teljesítménye jobb. A Re-0 elég híres volt, ez a Re-00 annak a folytatása, szóval elvileg jó, de nem hallottuk szerintem még itt. Gyanítom, hogy ezt a 35 dollárt (+5$ szállítást) simán megéri Ennyiért VSD3-at meg Sm E10-et lehet talán kapni még, annál szerintem nem lesz rosszabb hangú (csak talán más).
-
Gerg00
tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni! Régi fülesem szarakodik ami egy Gx gaming clavimanus 7.1 volt és szeretném lecserélni!
Asus Strix 2.0 vagy Asus Strix 7.1 , láttam Strix dsp-t is bár nemtom mi a különbség közöttük!?
Fps játékokra használnám nagy részben csak CS! Fontos az a 7.1 vagy elég a 2.0? Valakinek vmi tapasztalata ezekkel a fülesekkel??? Azt olvastam h 2.0-ban elég gyenge a mély hangzás?!
Köszi a segítséget!
-
vicze
félisten
Hát ez gyors volt. DHL és nuku vám...
-
vicze
félisten
válasz monti0222w #67121 üzenetére
Azt kell mondjam, hogy 1:1 ugyan az mint 1,5éve. Semmi különbség.
-
vicze
félisten
válasz monti0222w #67123 üzenetére
Akkor általános fülest kerestem, most inkább csak különlegességeket keresek (ami nem 1More). A női ének, akusztikus számok egyszerűen gyönyörű vele, igazából erre vettem. Azt is nagyon kínozza ha jó a master. 140$-ért nagyon megérte szerintem.
Minden nemű rockot továbbra is rettenetes vele, nincs semmi testessége, ami kell a rockhoz. -
fericske
addikt
Üdvelet ProNép!
Van é köztetek Pesten vagy közelében olyan aki kíváncsi lenne egy Tennmak ie800-ra, Veho z8-ra, módolt Beyer dt860-ra, Korg ds-dac-100m-re vagy az aláírásban szereplők valamelyikére?
A következő hét végéig tartózkodok szülőföldemen, és szívesen találkoznék itteni arcokkal ez idő alatt.
gaborka8x8-cal már sikerült összehoznunk egy kellemes napot ezen a héten Kiskunfélegyházán.[ Szerkesztve ]
-
danika0670
tag
Kedves kollegak!
"Sajnos" segitsegeteket kell kerjem tegnap ugy gondolta az apple in-ear headsetem hogy beadja a kulcsot vagyos mukodik meg csak a vezerlot nem tudom hasznalni ami nekem a legfontosabb mert iszonyat sokat telefonalok headsetteo sot csak azzal telefonalok igazabol.
Az osszefoglalo alapjan a kovetkezoket keresem:
In ear headsetet szeretnek tovabbra isElvezetes mindegy mind a ket fajtat kedvelem
Mindenkeppen van szuksegem mikrofonra iOS-el kellene mukodjon az esetek 98%-ban. Zenehallgatas is termeszetesen a pakliban szerepel mint funkcio.
Xiaomi hybridet neztem, nemtudom megfelelhet-e nekem nem kivannek ujra apple-t venni semmikeppen .
Munkaba menet nem olvastam el mindent a topicban a xiaomirol ezert utolag is elnezest kerek az osszefoglalot sem tudom most vegigolvasni.
Elore is koszonom nektek a segitseget.
06hetven701O656
-
fericske
addikt
válasz balazs1022 #67126 üzenetére
Ez eléggé sejtelmesen hangzik, szinte már p..dofilosan
-
bigmasterg
addikt
Tegnap elkezdtem magasabb kategóriájú iem-eket nézegetni.
Nézem a shure se846-ot.
A sima és se846K verzió között egyedül a szin a különbség? A K-s olcsóbb itt-ott. pl [link] vagy [link].Na de mondom ennyiért ciem is akad, az meg csak jobban izgatja a fantáziámat.
Egyedül annyi hátrányát látom, hogy azt nem igazán lehet később eladni, meg kicsit macerásabb beszerezni, de ez vele jár.Nézelődök, 1964 Ears V6 elég jónak tűnik, 6 driver, 650$ starting price.
Felnézek a honlapjukra és már nem gyártják, cserébe az A6 $1200-ba kerül. Vagy ez az új ADEL széria ennyivel jobb lenne és érdemes lehet a kisebb modellek között is nézelődni? Azt mondják, hogy kényelmesebb hallgatni.
szerk.: Ja, már átnevezték apex-re.A Custom Art például olcsóbban ad 8 driveres ciem-et (HARMONY 8.2), mint az A6.
Amin még megakadt a szemem a hybrid: Perfect Seal Fusion 11 <- itt eléggé csiérik, de ezzel szemben, itt meg nem írnak róla annyira pozitívan.
A lényeg, hogy még csak nézelődök, informálódok, de szívesen fogadok tippeket.
Hogy milyen hangot keresnék? Még egy pár éve írtam ide. -
törölt tag
válasz bigmasterg #67129 üzenetére
A 846 (én a simát hallottam) szerintem szörnyű, nem éri meg az árát. Akkor inkább Westone W60, vagy esetleg valami Noble univerzális, vagy ha be tudod szerezni, akkor a KM16 is egy elég komoly darab.
CIEM az jó dolog lehet, de nehéz utánajárni, mert ugye nem igazán tudod kipróbálni őket vásárlás előtt. Tulkunak van egy Custom Art például, de úgyse illene a te füledbe.
-
Tulku
veterán
válasz bigmasterg #67129 üzenetére
Nekem a CA egy igazán custom CIEM-je van...egy darab készült belőle, egy 9 driveres ügy, spec nekem hangolva. A 8.2-t eléggé jónak mondják...javítottak sokat a 8pro élességén, hajthatóságán...azért arra készülj, hogy a CIEM-ek elé eléggé komoly meghajtó kell, ha igazán ki akarod hozni belólük, ami bennük rejlik.
Például a CA CIEM nagyon szépen szól az AK240-nel, de ha az Ibasso P5-öt még hozzábiggyesztem a rendszerhez, megtáltosodik a tér rendesen...Ha nem akarsz CIEM-et akkor univerzálisból...JH audio szirén szériája, Noble, Unique Melody, Lear, ...head-fin vannak eladó használt darabok...
CIEM illeszkedik a legjobban és annak a legjobb az izolációja...
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap elvesztettem kedvelt CX150-es fülhallgatóm egyik gumiharangját, úgyhogy benéztem egy boltba, milyen fülesek vannak 7-8000 forint körül (nagyjából ennyiért vettem anno a Sennheisert is). Meglepően tapasztaltam, hogy alig 1-2 darab van, ami elfogadhatónak tűnik. Ti mit tudnátok ajánlani? Ha nagyon alpári ez a kategória el lehet menni szerintem 10-15 körülig. Ami fontos lenne:
- Agybadugós kialakítás
- Normál módon vezetném a kábelt
- Masszív kábel (régebben volt egy Sony fülesem, két hajszál összefogva már vastagabb volt a vezetéknél, nem túl bizalomgerjesztő)
- Mikrofon, telefont vezérlő gomb nem szempont
- Lenovo Vibe X3-mal használnám, ez zenei téren elvileg elég jó darab (Sabre 9018C2M DAC , Texas Instruments 1612 OPA)
- Sokféle zenét hallgatok, leginkább Nick Cave pörög, sokszor mennek más műfajok is
- Utazás közben használnám főként, BKK, séta
- Ha megbízható helyről be lehet szerezni, lehet külföld isAmik okésnak tűntek tegnap a boltban:
- Sennheiser CX3.00
- JBL T210
Tudom, hogy nem egy árkategória, de minden más vagy csillagászati volt, vagy olyan kábellel rendelkezett, hogy kétszer beleakadok és tönkremegy... -
Tulku
veterán
válasz #16820480 #67138 üzenetére
A fémhez jobban köt sztem a ragacs is mint a kevlárhoz...
Ugyanúgy a tetejét kell lepattintani...
Télen ha bent van a füledben nem hűl ki...persze ha percekre kiteszed a párkányra és úgy veszed fel akkor hideg lehet, de armatúrásokat nem tanácsos...dobozból ki-be...Noble K10 legújabb verziója is aluminium....
-
törölt tag
válasz monti0222w #67141 üzenetére
Őőőő, nem tudom te milyen lányokkal ismerkedsz, de én még nem találkoztam olyannal, akinek jéghideg lett volna az érintése
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #67143 üzenetére
Úgy úgy, vagy Terminator 3
-
dunc
nagyúr
válasz holozis_HUN #67143 üzenetére
-
törölt tag
válasz monti0222w #67147 üzenetére
Ha kintről jön, akkor adok neki 5 percet, esetleg egy felest, hogy átmelegedjen
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest