- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VÁMpír
aktív tag
Sennheiser CX 300-II ma akciós
[link]
róla mi a vélemény? ha jól látom, a basszusra van kihegyezve.
sok house-t hallgatok,tehát ez jó lenne, de énekhang visszaadása is fontos lenne[ Szerkesztve ]
-
akkójóva
tag
Üdv!
Karácsonyra szeretnék venni egy fülhallgatót és ebben szeretnék tanácsot kérni. Pár hete követem már a topikot és láttam, hogy elsősorban a "kínai" fülhallgatók az ajánlottak, mert jobb az ár/érték arányuk, viszont a necces garancia miatt én elsősorban itthon kaphatót szeretnék. Körülbelül 20.000 Ft-ot szánnék rá, zenei ízlésem nehéz meghatározni, gyakorlatilag mikor milyen kedvem van, ami biztos, hogy klasszikus zenét egyáltalán nem hallgatok és szeretem az erős basszust. Ugye black friday miatt vannak most akciók, így a Sennheiser Momentum IEM és a Yamaha EPH-100-at néztem, mindkettő 20.000 Ft-ra van leakciózva, kérdésem az lenne, hogy egyáltalán az egyik füles megfelel-e az egyetlen kritériumomnak, és hogy azonos áron még így is jobb lenne egy "kínai" fülhallgató vagy így jobb az egyik kiszemeltem? Természetesen más típust is szívesen fogadok, akár nem itthonit is, ha sokkal jobb lenne, a garanciával meg majd megbarátkozom.
Köszi! -
fcbarca
őstag
sziasztok.a soundmagic e10c miben jobb mint az e10s?
-
Hestia
csendes tag
Köszi, de 50+-nál már annak is örülök, ha a két fülemből a részleteket az egyikkel hallom (kicsit eltúloztam, de nincs messze az igazság)
A Shure fiatalkoromból (szoci éra) csípődött be, a fejesem is tőlük van, és nem az ár/érték arány az, ami nálam számít. Viszont a "lúdbőrt" átélni egy jó cuccal, na az motivál.
Mégegyszer köszönöm a tanácsokat (Kemcso-nak is)
-vallom, a zene sosem lehet túl barna- -
-
Hestia
csendes tag
Az zavarna. 425 majdnem jó, csak a mély visszafogott. (sub gyakorlatilag nincs)
Tulku írta, hogy valójában színpadi cucc, ...talán túlzottan steril.. Egyébkét a dinamikusok utána már nem jöttek be. A véleményem egyedi, ezt nem fűrészelném tovább. -
Tulku
veterán
válasz Hestia #66413 üzenetére
846 teljesen más hangkép....az egy zenei fülhallgató, ellenben a 425 egy precízebb, de magasvágott cucc...ettől függetlenül amit tud azt pontosan teszi (hallgattam)
846 erősebb, energikusabb...
A CIEM-ek rendkívül jól hangolhatóak....ezért írtam...Monti: Nekem ez az érám már véget ért...itthon is két CIEM és az Angie, na meg a kölöknek a w30...szerintem ezek mellé nem kell több ügy....
Füles találkozón talán egyedül a Vicze Sony-ja hozott számomra hallgatható hangot...kissé steril ugyan, de egy meleg forrással egészen jó karakter...az jó cucc...
[ Szerkesztve ]
-
higbo
tag
Hali!!
2,5 évig voltam boldog tulajdonosa egy BW IM5-nek, anno itt ajánlották és teljesen meg voltam vele elégedve. Sajnos a bal oldali kábel fent megtört így váltanom kell.
Két féle irányba gondolkozom még…, hangzásvilágban kicsit mélyebbet keresem de ebből a szempontból pl az IM5 nekem a kiegyensúlyozottságával már ideális volt, plusz amit keresek az, hogy legyen valahogy „fülbe maradósabb” vagy fül feletti elvezetéssel vagy fülpöcökkel…1) Bluetooth: Itt láttam ajánlgatták páran a MPOW Magneto Wireless Stereo Bluetooth –ot. Nagyon szimpatikus az ára meg, hogy BT + mágnes + fülpöcök , de félek, hogy az IM5 –hangzásvilága utána ez már nem ütné meg a mércét.. Van valakinek tapasztalata ezzel a fülessel? 23 USD
Esetleg BW100 vagy BW200, ezek megérnék a felárat MPOW-hoz képest ? 45 USD
2) Másik irány, maradni a kábelesnél… olvasva a bevezetőt, rögtön beleszerettem a Audio-Technica ATH-iM50-be. A gyártó honlapján már nincs, ezek szerint már egy ideje nem gyárjták? Ebayen meg amazonon azért még lehet találni. Ezeket mennyire hamisították, belelehet -e futni ilyenbe, vagy egy jobban értékelt eladótól vásároljak nyugodtan ilyet? kb.. 55USD Valakinek tapasztalata ezzek a fülessel?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Tegnapi nap megjött a E80. Nomono oldalról rendeltem, és ahhoz képest hogy elméletileg átadták már megrendelést követően egy nappal a futárnak, marha lassan ért ide.
De mindegy, már tegnap délután óta nyüstölöm. Szeretem, nagyon jó hangja van. A hangjához képest igaz picit sokallom az árát, de elégedett vagyok.
Elkezdtem hallani a zenékben az apró kis részleteket, rendbe van nagyon hangzásilag a cucc.
Írtak páran, hogy nem egy mély orientált cucc. Szerintem pont annyi van benne, amennyi kell, azt pedig szépen teszi.
Jár az SM-nek a hatalmas pacsi. QuadBeat3 után nagyon kellemes. Amint hazaérek nem az, hogy tépem le magamról minnél gyorsabban, hanem inkább alig akarom kinyomni a zenét, és kivenni a fülest.
-
Chal
addikt
Sziasztok!
Sportoláshoz (edzőterem, futás, ritkán bringázás) keresek bluetooth fülhallgatót, az alábbi szempontok alapján:
- Bluetooth
- in-ear vagy earbud (bár egyiket sem szeretem, de mozgáshoz talán ezek a stabilabbak)
- nem szeretnék olyat amiknél az akku a nyakamon levő műanyag "gallérban" van
- akku idő annyira nem fontos, két edzés között bőven töltőre kerül úgyis
- maximum 30.000 HUF
- jó hangminőség (nyilván a fenti feltételrendszeren belül értelmezve)Nézegettem Jabrat, Plantronicsot, félve még kínaiakat is. De teljesen el vagyok veszve Tudnátok valamit ajánlani?
-
pucz
senior tag
válasz monti0222w #66417 üzenetére
Lehet a nagy kapkodásban értelmetlenül fogalmaztam. Úgy értem, P2 és Hybrid után nem ajánlották, mivel ezeknél jóval kevesebb a mély. De nem bántam meg, a nagyon "mélyes" fülesek már bántják a fülem. Mély meg ebbe is van, csak az elődökhöz képest sokkal szebben van jelen.
Egy év múlva nyilván visszatérek, egy magasabb kategória gyanánt. Köszi mindenkinek.
Üdv!
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Sony MH410c headtetet használok lassan 3 éve, és kezd tönkremenni.
Keresek hozzá hasonló earbud kialakítású fülest, IEM sajnos nem jöhet szóba mert nem tudom hordani őket.
Ár: kíváncsi lennék minden jó minőségű fülesre 15e Ft alatt, majd mérlegelek hogy melyik lenne legmegfelelőbb. -
D0zeR
tag
sziasztok! van valakinek valami tapasztalata erről a füllhallgatóról? Nagyon kedvező áron van most itt:[link]
-
törölt tag
Az iM50 szerintem kicsit tompa, sok benne a mély, ezért a magas tartomány nem érvényesül annyira. Nekem ezért nem igazán tetszett a hangja, de ha valakinek kifejezetten a több mély kell, akkor egy jó alternatíva lehet.
Elképzelhető, hogy nem gyártják már. Ott az iM70 is, hasonló felépítéssel, csak drágábban.pucz: Tulajdonképpen csak pozitív dolgokat írtál róla, minden tekintetben bejön, de akkor miért nem éri meg az árát?
Chal: Én sportra egy SBH20-at használok, ez ilyen gallérra csíptetős kis egység, és abból jön egy 20 centis kábel a füledig. Szerintem kényelmes kialakítás, semmilyen sportnál nem zavart eddig. Illetve vannak még ilyen Awei meg QCY fülesek, aminél igazából csak a két fülbe dugható rész és egy összekötő kábel van. Ezek kevesebb ideig bírják, de azért 2 órát ezeknek is menniük kell. A hangjukat nem ismerem, de a topikban keresgélve találsz róluk véleményeket.
AeSDé Team: Normálisabb earbud az a VE Monk például, a Piston earbud, illetve Yuin PK1-2-3.
-
Chal
addikt
válasz #16820480 #66422 üzenetére
Wow, így egészen új távlatok nyíltak meg, köszi a tippet Közben átrágtam a topicot is Awei kulcsszóra keresve, látom sokatoknak vannak jó tapasztalatai.
Viszont kicsit bajban vagyok a "kontextusba helyezés" kapcsán amikor dicséri valaki az Awei BT-s fülhallgatók hangminőségét. Szóval segítsen valaki belőni pls. hogy mire gondoljak Ehhez két kérdés:
- kb. hogy viszonyul egy 20-30eFt-s Jabrahoz, Plantronicshoz, Sonyhoz?
- kb. hogy viszonyul az iphone mellé adott fehér vezetékes fülhallgatóhoz?Tudom szubjektív, de így már be tudnám helyezni nagyjából a dolgot a világképembe
-
törölt tag
Szerintem viszonylag kevesen vesznek (itt) 20-30 körül BT fülest, így lehet, hogy kevesebb tapasztalat lesz ezekkel. Nekem a napokban kellene megjöjjön talán egy Sony füles Japánból, majd nyilatkozok a hangjáról, viszont cserébe én meg az olcsóbbakat sem hallottam (Awei, stb).
Lehet, hogy kellene valamikor egy ilyen impromptu BT füles találkozót is tartani
-
vicze
félisten
-
pellesmartin
tag
Hello. Jelenleg a hétköznapokban egy sima telefonhoz kapott gyári Samsung fülest használok,géphez egy alsó kategóriás sony fejhallgatót.
Szeretnek venni egy olyan fülest amit tudok használni a hétköznapokban(zene hallgatás,mikrofon nem szükséges) és itthon is játékra,videó nézésre.
Max 10.000Ft. Ki mit ajánl?Írhattok többet is,ha lehet minnél strapabíróbbakat Köszi -
hkari
őstag
Sziasztok!
Volt már pár Xiaomi fülesem, és mindet nagyon szerettem. Nézelődtem Gearbesten, és erre találtam rá: [link]
Erről tudtok esetleg valamit?
Nekem a másik Dual volt, én azt szerettem. Ez valami frissített modell lehet?
-
daara
aktív tag
sziasztok
Nem régóta használom : auglamour r1s fülesem szépen szól,minőségi anyagérzet DE ez a fül feletti elvezetés megőrit....úgyhogy elválnak útjaaink.
4500-5000ft az árkategoriám V hangkép előnyben. erös tiszta mély,szép nem ciccegös magas tudtok hasonlót?.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy jobb in-ear füles beszerzésén, ehhez kérnék segítséget. Árban valahol a 15-25k között, de ez ilyen tipp, nem tudom igazán, mit várhatok ennyiért.
Elsősorban 'utcai' használatra lenne, telefonhoz, ez igazából a legnagyobb félelmem egyben: beakad a kábel, gyűrődik a zsebben a csatlakozónál, ha nem használom összehajtom s kabát/táska zsebre rakom. Ezért előny, ha a kábel/csatlakozó cserélhető, esetleg valami strapabíróbb anyagból van.
Szintén emiatt jó lenne rá egy vezérlő (gondolom a mikrofonos verziók ilyenek), a play mellett hangerő/léptetés gombokkal is.Hangzásban talán egy V karakter, vagy kiegyenlített lenne jó, rock/metál a fő irány (tehát azért legyen magas tartomány is / nem akarok túl sok mélyet). A forrás pedig telefon, spotify az esetek legnagyobb részében.
Fontos lenne még az izoláció is, mivel főleg tömegközlekedésben használnám (vagy irodában, ott inkább fordítva érdekes, hogy más ne hallja, ne szűrődjön ki).
Szimmetria, kábelvezetés: ezt passzolom, kényelmes legyen. Fül feletti verziót mennyire macerás szemüveggel hordani?
Meghajtó: szintén passz, nem értek hozzá.Alapvetően jobb szeretem az itthon garanciális berendezéseket, főleg ilyesmi ársávban, de nem zárkózom el a külföldi rendelés elől sem.
A lista alapján gyors átfutás után, egyelőre csak a praktikus szempontok szerint:
- Soundmagic E50: van 2 év itthoni gari, 16k, talán nem gubancolódik - de úgy látom az E50C lenne a vezérlős mikrofon, az már 20.5k...
- Vsonic VSD3S: tetszik a modularitása, vezeték cserélhető, akár headsetesre is, sok gumiharang. Hátrány ahogy látom, hogy a gyári kábel annyira nem strapabíró főleg a csatinál, és a fül-illesztékek sem a legjobbak (állítólag). És nincs magyar forgalmazó.
Miért van '*' a "fül feletti kábel" rész mögé írva? Úgy látom ez a verzió már másik csatival szerelt, ezért v2, de fix kábeles - sőt, a legtöbb helyen fixet látok (v1-ből is), hát annyira nem örülök, főleg ha benézik s másikat küldenek. Headset kábelt nem nagyon láttam találtam hozzá, tudtok linkelni esetleg?
- Rockit Sounds R-50: olyan nagy bizodalmam nincs valamiért abban a vezetékben, főleg ezután. (+hol a mikrofon, az másik modell?)
- Soundmagic E80: szintén a C verzió lenne jó, de egyrészt nem találok itthon, másrészt külföldön is 30k körül látom, azt már kicsit sokallom (főleg a vezérlő felárát, a sima/mikrofonos 20/23k).Ti mit javasolnátok?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
monti0222w
addikt
Bevehetnéd még a.listába az Ostry KC06-KC06A fülésekket is, ámbár állítólag sok a hiba %-a, de a hangja után megéri megvenni.
Mindenáron ragaszkodsz a vezérléshez?
Az SM mindkét említett fülese ajánlott kategória, a különbség a melyben és a magasakban rejlik, de számomra az E80 volt a jobb.[ Szerkesztve ]
-
∂яσнυη
senior tag
Tennmak Pro esetleg? Hallani nem hallottam még sajnos, de 35 dodó-ért kapsz 2 kábelt (a második nem vezérléses). Headfi-n is jókat olvastam róla és mintha a találkozón után kemcso-ék pozitívan nyilatkoztak volna róla.
Az hogy jó e metal-hoz, azt akik hallották majd elmondják.
[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
Lehet kipróbálnék egy Tennmak fülest (még megpróbálom lebeszélni magam ) Szinte mindegyikről jókat írnak. Rock, metal zenére melyiket javasolnátok? Pro, IE800, Piano?
Boltnak a hivatalos ali árusítót néztem ki. [link]
-
Erik.1995
újonc
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni hogy 10.000Ft-ért a media marktban melyik fülhallgató érne meg?
-
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #66398 üzenetére
-
harry
veterán
válasz ∂яσнυη #66435 üzenetére
Hm ez így elsőre kicsit kevés infó, mármint ez a leírás gyanítom sok fülesre illene. Azt nem látom, headset-es kábelt külön lehetne-e venni hozzá, az lenne inkább érdekes (ha az első elromlik / törik). Árban nem rossz.
monti0222w: külföldről rendelve magas hibaarány mellett annyira nem vonzó.
Vezérlő: átgondolom mennyire fontos, mindenképp jó lenne, mert addig sem kéne a zsebemből kibányászni, így kevésbé gyötrődne. De lehet elég egy play/pause/next funció is, ezt pedig már a E80S is tudja.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Olvastam az összefoglalót de ott csak in-ear modelleket láttam. 10k-ig szeretnék egy fejhallgatót. Tablet (galaxy 10.1) zenehallgatás vagy filmezés lenne a felhasználási kör a kanapén csücsülve. Lehet színes dizájnosabb példány, mert az egész család használja majd. A hangminőség olyan amit 10k-ért el lehet várni, tehát nincs irreális elvárásom.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
monti0222w
addikt
A KC06A - t itthon is meglehet venni, rendes garanciával, nekem is itthoni és a hangja miatt érdemes, de ugyanúgy nem lősz mellé az E80-a sem. Mindenki próbál Ár-érték arányban megfelelő fülest találni, nekem a 20-25e az ár sáv amit belőttem magamnak és én is ekkörül nézelődök.
Esetleg még a Meze-t megnézheted külföldről, róla is jókat írtak. -
Chal
addikt
Remélem nem minősül hirdetésnek (főleg hogy cégnevet nem is írok): a BT fülhallgatóra kapott kínai tippek alapján belefutottam a hazai forgalmazóba (Awei, Brainwavz márkák). Sajnos nekem is csak az utóbbi 5 percben tűnt fel a webshopjukban a 20%-os promóció, melynek keretében nov.20-ig mindenre 20% kedvezményt adnak. Még működik a kuponkód, lehet hogy csak reggel fogják kikapcsolni, szóval ha valaki akar a hazai és a kínai ár között félúton venni Aweit itthon, az még talán megteheti. Persze az is lehet, hogy holnap írnak egy emailt hogy sorry, de a nov. 20 az nov. 20. Meglátjuk
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Vajon melyik lehet jobb vétel?
A. Klipsch S4 II => sok gond van vele, leginkább az anyaghasználat, és az is vicces, h semmi adat még a gyártói oldalon se...
B. KZ ATE HIFI => erről nagyon jókat írnak de nem tudom, h tényleg hihető-e a dolog
Szerintetek?
-
JayZ
tag
válasz PrinceHerceg #66447 üzenetére
A klipsch egy túlárazott ..... .
Milyen zenét hallgatsz, utazásra/otthonra kellene? Fül fölötti vagy normál kialakítás? KZ fülhallgatók szerintem nem ülnek a csúcson hangminőséget tekintve (még a budget kínai cuccok között sem), cserébe 10 dolcsi alatt vannak.[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát szerintem nagyban függ attól, hogy mennyiért jutsz hozzá... $40-50 körül (singles' day-n $47körül volt az A verzió, a sima pedig mindig alatta van árban) szerintem bőven vállalható. Én az itthoni áráért spec nem venném meg, de egy kábelcsere mellett bőven jó cucc, maga a ház nem mostanában fog szétmenni. Persze ízlések és pofonok. Mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy nagyon magasbahúzó a hangja
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
∂яσнυη
senior tag
válasz AeSDé Team #66446 üzenetére
A gyártótól?
Nékem is nemrég érkezett meg. Nekem kicsit nagy és kényelmetlen, de ilyenek az earbud-ok. A hangjára viszont nem lehet panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest