- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #66950 üzenetére
Fülzsír valószínűleg. Ki kellene takarítani kicsit.
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #66952 üzenetére
Jó, nem porszívóval kell takarítani Ki kell szedni azt a szitát, ami a vetőcsőben van, és egy kipiszkálni, vagy áztatni a koszt belőle, de úgy, hogy a membránhoz ne érjen az ember.
-
Cry0
őstag
Sennheiser CX 300-II-ről van valami vélemény ?
jobb mint egy Xiaomi Pistion Hybrid?[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
holozis_HUN
veterán
válasz #16820480 #66956 üzenetére
Na mind1, lesz akkor egy Rock Zircom, bepróbálom bár mire megjön... Január vagy február tuti. Honnan rendelted? Legolcsóbb kéne ami eredeti
Bár raktam pénzt a kártyámra, és most azt 3rja 220 forint... 6000-et raktam rá... Ennyire minuszban lehettem úgy néz ki... De jó minden össze jön... Kiszemelt csajnak van pasija, fülest elbaszom, pénzem is a SEMMIRE megy el...
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #66957 üzenetére
Én nem rendeltem Zircont, nem tudom a többiek honnan rendelték
Nekem csak egy TFZ Series 1S kellene már egy hete ideérjen, de nem nagyon akar...
-
törölt tag
válasz monti0222w #66959 üzenetére
Megtetszett, szép színes, nem is volt nagyon drága
-
monti0222w
addikt
válasz #16820480 #66960 üzenetére
Az a baj, hogy nekem nem állnak meg jól a fülemben ezek a fülesek, nem tudom úgy bedugni a fülembe se mint anno megszoktam az E80-nál is.Ez a bajom most az Ostry-val is!
Egyébként, így biztos tutira mész, mert a szín miatt eltéveszteni se tudod hogy melyiket melyik füledbe dugd. -
törölt tag
válasz monti0222w #66961 üzenetére
Lehet, hogy nem találtad még meg azt a szöget csak, amivel jól illeszkedik
Elvileg egyszínű lesz a két oldala, bár fene se tudja, mert én csak annyit írtam, hogy pirosat kérek
-
vicze
félisten
Ostry KC06A Massdrop akció, 50$ kezdő ár.
-
holozis_HUN
veterán
Rákérdezek konkrétan: Honnan lehet a legolcsóbban megvenni a Rock Zircont, ami tuti eredeti, eredeti csomagolás stb?
Amazon, eBay, Banggood, AliExpress, Gearbest, bármi. Csak Amazonom és Al-m nincs.
-
Tulku
veterán
válasz kemcso #66973 üzenetére
Egyébként most nem írom le, mi jut eszembe jelenlegi avatarodról...de annyi publikus, hogy semmi bizalomgerjesztő....nagyjából 20 év, vagy tényleges életfogyt...
De amúgy jó....
CA CIEM, mint az LCD fülesben, de kisebb minden, viszont talán kissé simább...
Angie egy külön világ...én nagyon szeretem jazzre, klasszikusra...egy unikum...
LCD meg...robbanó töltet...nem lehet aludni benne...na.... -
Tulku
veterán
válasz Vismajor01 #66976 üzenetére
No vegyél alkoholt, oszt mártsd bele a fülest...lögyböld meg...majd szárítsd ki...persze csak ha DD-s..armatúrásat ne...
-
vicze
félisten
Na nehogy egyet is kihagyjak...
-
bigmasterg
addikt
válasz holozis_HUN #66980 üzenetére
Hibrid Pro,
más néven hibrid pro HD,
legújabb, 3 driveres.vicze1: kíváncis leszek a véleményedre, enyém is úton, majd valamikor januárbani de is ér.
-
vicze
félisten
A dobozra, Pro HD van írva, szóval az lesz.
Mi In-Ear Headphones Pro HD a hivatalos név.Eddig nagyon érdekes módon inkább P3 mint Hybrid, legalábbis ezt 20percél tovább bírom hallgatni, nem mint a Hybridet. Hála égnek visszavettek a basszusból, így lesz értelme összehasonlítani a 1More Hybriddel.
-
HardRic
addikt
Vélemény a Rock Zirconról kb. egy hónap után:
Anyaghasználat, kényelem
Első benyomásra nagyon pozitív volt az összkép. Fényes, kellemes tapintású fém ház, szövet kábel, L alakú jack dugó és fém mikrofonos egység, rajta egy könnyen kitapintható gombbal amivel sajnos hangerőt nem lehet állítani. A fülesek pici méretüktől fogva észrevétlenek a fülben. Az illesztéken kívül nem érnek a fülhöz, így nagyon sokáig kényelmes hordani. A vetőcső nagy átmérőjű, és igényli is a nagy átmérőjű gumikat, erről lejjebb.Jelentős negatívum: a füles hátuljában lévő "arany" díszítőelem feltehetőleg más mértékben reagál a hőváltozásokra, így a hidegben egyszerűen kiesett az egyik oldalon. Szerencsére a hangon nem változtatott, alapból is volt rajta egy lyuk, hogy járjon a levegő, de azért na... ez így nem szép.
Hangzás
Amit vártam: mivel a legtöbb zenémben a mélyek nem csak támogatják a többi hangot, hanem főszerepet játszanak, így olyan fülest kerestem ami kellőképpen ki tudja emelni ezt a tartományt. Nem érdekel ki mit mond, mélyből soha nem elég, SOHA! Olvastam rendelés előtt, hogy a magas tartományt is rendesen megemeli a Zircon, ezekre elég érzékeny a fülem, de reméltem nem lesz fájó az élmény.Amit kaptam: egy alapvetően erőteljes V karakterű füles, amiről objektíven kb. ennyit lehet leírni. Olyan szinten változik a hangja az illesztékek cseréjével, hogy nem érdemes mélyebben belemenni az általános elemzésbe.
A gyári szettből a közepes vált be legjobban, ami méretre épp csak picit kisebb, mint más füleseknél a legnagyobb. Ezzel kapunk mélyet rendesen, a közép lehetne-több-is-de-inkább-nem-EQzok szinten van, a magas pedig szép részletes, habár nekem már túlságosan előtérbe kerül.
Memóriahabos illesztékekkel mérettől függően nagyon random dolgokat lehet összehozni, a mélyládától a kezdve a fájamagasig kezdve minden van.
Egyéb kis keresztmetszetű szilikonokkal nem érdemes próbálkozni, kinyírják a mélyet, a Zircon lényegét.Összességében jó cucc, nem bántam meg, hogy megvettem, 3500Ft körüli összeget simán megért. A középtartomány - így sok ének és beszédhang - visszaszorul, úgyhogy nem ajánlom a vokális zenét kedvelőknek, elektronikushoz és akár orchestrához viszont nyugodt szívvel tudom javasolni.
-
törölt tag
Hi,
Az S4 minihez adott gyári IEM sajna megadta magát. Van alternatívája a tipusnak ebben az ársávban, ha fontos a pesti/azonnali beszerezhetőség? A plusz kezelőgombok nem fontosak; 2-3k-ért nincs különösebb elvárásom De ha estleg monduk 2x ennyiért van ennél érzékenyebb tipus, az jól jönne, mert tömegközlekedésen elég sokszor elnyomja a külső zaj a hallgatni vágyott tatalmat. Főleg próza és hangszeres zene a forrás... -
Dákónvágó
csendes tag
Üdv!
Fülhallgató vásárlás elött állok és már csak 2 delikvens maradt talpon SONY MDR-EX650AP T és SoundMAGIC E10M. Akinek van személyes tapasztalata segíthetne kicsit. Elsősorban elektronikus zenéhez - főleg trance - kéne á, és honor8 al hajtanám. -
holozis_HUN
veterán
válasz HardRic #66988 üzenetére
Őszintén szólva kicsit megrémített ez a review... Az arany cucc kiesése hagyján, de a hangjától félek, ettől az erős V karaktertől... KZ HDS 1 enyhe V, viszonylag sok méllyel és bőven elég magassal, közép is szépen szól. Mély jöhet, azzal nincs baj. De a magasak nagyon tudják bántani a fülem, HDS1-nél is EQ kell hozzá, hogy jó legyen. Mikrofon és maga a füles tetszik, csak a hangjától félek. Honnan rendelted? Tudnál linket adni? Lehet bepróbálom... Bár tényleg kicsit félek tőle. Oké, ott az EQ, de nem szeretném azzal torzítani a zenét. Raphez milyen?
-
HardRic
addikt
válasz holozis_HUN #66991 üzenetére
[link]
Először megrendentem Banggoodon, ahol nem képesek kiírni, hogy nincs készleten, így 1 hét után rájuk írtam hogy miért nem shippelték és akkor tudták csak kinyögni, hogy bocs, nincs. 3-4 nap után visszakaptam a pénzt. Ezután maradt az ebay. Innen gyorsan megjött, két hét kb.Az arany cucc lehet egyedi eset, mert headfin jó sokat olvastam a fülesről és és ott nem találkoztam ilyennel.
A bántó magasak miatt cseréltem le a Piston 3-at. Nem sikerült semmilyen illesztékkel gatyába rázni. Itt is erősek, de azért messze sokkal jobb a helyzet, itt nem használok EQ-t egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
SoundMagic ES18-at hol lehet most legolcsóbban kapni postával? Debrecenbe kellene eljutnia még karácsonyig..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz monti0222w #66996 üzenetére
Azt olvastam, néztem volna olcsóbban, de nem nagyon találtam, ezért írtam ide, hátha tud valaki akciósan valahol...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
digitalentum
csendes tag
válasz HUTCHDB #66997 üzenetére
BestByte - 3.999,- Ft
220Wolt - 4.280,- FtPlusz a szállítás költsége!
[ Szerkesztve ]
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Vallás
- PlayStation 5
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest