- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Ha ekkora rá az érdeklődés, akkor lehet, hogy csoportos hallgatózás lesz.
kemcso: Ami Bodznak tetszik az általában jó cucc
Ez valóban így van.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Tulku
veterán
Azért vigyázzatok Bodz-zal...ott ül Nyíregyen és mint a pók a hálóban, megrezegtet valamit, majd várja a kapást...a kapás pedig sosem marad el...mindig belefutnak a hálójába...és rendre költés lesz a vége....
Amúgy tényleg jó ötletei vannak és mindent ismer....
Sheratan: Majd te....úgy is tetszik neked ez a 1964ears cég....Angie most kapott Forza drótot és ízlik neki....
Messerschmitt: Muzix a hivatalos forgalmazó, tőle veszik ezek is...ott érdeklődj...
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Azonos áron melyiket választanátok?Sennheiser ie 6,vagy Sennheiser momentum M2 iei?Csak ez a két típus közül van lehetőségem választani,mert csere lenne,ezekre kérnék választ.Inkább klasszikus,akusztikus zenét hallgatok(komoly zene,jazz,nép zene)telóról(LG G4) és notiról. A kiegyenlített,vagy enyhén V karakter jön be.Szeretem ha van mély,de ne fedje le a közepet,a magas meg legyen szép tiszta,és az egész olyan hifis,és részletes.l nagy tér, stb...Az itt olvasott teszt alapján az IE6[link] magasabb kategória mint a momentum,de a momentum teszt[link] szerint nem sokkban marad el tőlük(inkább az ie 8 tól) és ahogy olvasom talán jobb is az IE6-nál.van valakinek tapasztalata,tanács, hogy melyik a jobb,az én igényeimnek?Köszönöm szépen előre a hozzáértő válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
Most rendeltem Piston Basicet geekbuyingon, mennyi időre kell számítani míg megjön (németországi címre)?
-
törölt tag
válasz kromatika #67503 üzenetére
IE8-at és IE80-at hallottunk itt többen, azok nagyjából a 8-10 ezer forintos kategória szintjét ütik meg talán hangminőségben (szóval ilyen VSD1-VSD3, SM E10 szint). Ha a kettő közül kell választani, anyagminőség miatt talán inkább az IE6 lenne jobb, de attól sem szabad olyan kiemelkedő hangot várni.
Nem tudom mennyiért kapnád, de szerintem jobban járnál, ha visszakérnéd a pénzed, és vennél mondjuk egy Sm E80-at, vagy valami hasonlót.
-
vicze
félisten
Valaki esetleg találkozott MMCX csatis AptX-et támogató BT "kábellel". (füles nem kell hozzá)
-
darvinya
titán
Kábel max MMCX csatlakozós lehet.
BT egység már lehet APT-X-es, amin kábele lehet MMCX csatlakozó.−(#67512) Tulku
MMCX csatlakozót utólag is rárakható kábelre.sheratan és Tulku
Lemaradtam.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bazsy01
csendes tag
Sziasztok! Már 2 éve használok egy Piston 2-t és most keresek egy méltó utódot 10-15k értékben. Hangzásban enyhe V karaktert vagy mély kiemelést szeretnék pl. a 681 EVO fejhallgatóm hangzása tetszik. Persze nem várom ugyanazt a hangzást egy IEM-től de a nagyobb tér és a mélyre menő basszus előny.
Az útmutatóból a VSD3 és a E50 tűnt esélyesnek elsőre. Ti mit ajánlanátok és honnan rendelnétek? -
törölt tag
válasz bazsy01 #67513 üzenetére
A VSD3 tök jó hangú füles, de sajnos a kábele nem annyira tartós, főleg a jack környékén. Ha nem gond, hogy idővel kell esetleg csatlakozót cserélni rajta, akkor amúgy egy jó kis cucc. Az E50-ről nem tudok nyilatkozni tartósság tekintetében, de hangra az is rendben van.
kromatika: Az S500-ra gondolsz? Szerintem átlag, mélyorientált hang lehet, de személyesen nem ismerem. Az ajánlóban levők nem tetszenek?
-
törölt tag
Aliexpressről rendeltem egy TENNMAK IE800-as fülhallgatót:
https://www.aliexpress.com/item/DIY-IE800-HiFi-in-ear-ceramic-earphone-earbud-headphone-with-microphone-remote-new-free-shipping/32223603803.html
A termék címében az szerepelt, hogy mikrofonnal és hangerőszabályzó gombokkal felszerelt headset, erre kaptam egy sima fülhallgatót. Azért kellenének a hangerőszabályzó gombok, mert azokkal léptetem a zeneszámokat.
13ezerbe kerülne visszaküldeni a postával, vagyis ez nem opció.
Ti mit tennétek a helyben?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #49682432 #67516 üzenetére
Nem lehetett választani az aliexpress oldalon a terméknél, hogy melyik verziót kéred?
szerk.: De igen, ott is van a két szín választásnak, és alatta a leírásban:
"1)Snake version-- music version , no microphone
2)Silver plated version-- microphone & volume control"Amúgy nem létezik, hogy ennyire drága visszaküldeni, nekem a hasonló méretű fülesem Japánba visszaküldeni 2400 volt nyomkövetett (ajánlott) levélként, de gyanítom, hogy sima levélként olcsóbb. Meg ha vissza kell küldeni, akkor amúgy is nekik (vagy az alinak) illene fizetni a postát, hiszen ők szúrták el.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Sportoláshoz keresnèk valami bluetooth-os füllhallgatót.
Keret 10-15 ezer.Van valami ajánlott ennyièrt???
-
Land
veterán
válasz #49682432 #67516 üzenetére
Amúgy jól szól? Nézegetem egy ideje.
Megjött január elején a Plextone X41M fülesem, illetve a KZ ED9-em is.
Főleg rock/metal zenét hallgatok kevés elektornikus zenével kiegészítve.
Lehet csak elektronikusra korrekt a Plextone, de nekem rock/metalra nem jött be. Mélyről hallhatró pl. az énekhang. A füles maga kényelmes volt, tudtam volna viselni hosszú távon is. El is adtam.
A KZ ED9 viszont bejön a V karakteres, picit basszus kiemelt keskenyebb vetőcsövével. Már kezd bejáratódni, vezetékre hasonlít a VSonic GR06-omra, csak picit vékonyabb. Minimálisan "sok" a mély rock/metalhoz, de PowerAmp-pal tudtam rajta csökkenteni. A neutrális hangzású vetőcsőben nincs annyi mély, csak nekem elég kicsi a fülem, illetve a hallójárat és az már eléggé nyom, nem kényelmes. Egyelőre marad, hacsak az 1 hónapja úton lévő picike, de ugyancsak mikrofonos a linkelt oldalon best/buynak tartott Joyroom JR-E103 nem lesz tőle sokkal jobb. Bár fura mód 2 hete még 5 csillaggal az "Awarded" listában szerepelt a Joyroom... Esetleg kicsi fülhöz van ajánlott az Awarded listából erről az oldalról? Egész korrekt tesztoldalnak tűnik az ismeretlen márkákat erőltetve.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz monti0222w #67525 üzenetére
UiiSii HM7-t néztem ki.
6.3 dolcsiért egész jónak tűnik.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
PR0JECTNR56
addikt
Sziasztok!
A jövő hónapban új fülhallgatót vennék a mostani lejátszóm mellé (A&K Junior), maximum 90.000-ért. A következők lennének az igények:
- kizárólag fül feletti kábelvezetés, Shure SE215/535, Vsonic VSD5 házformával
- zeneileg mindenevő vagyok, vérköpködős deathcore-tól a koreai pop-ig minden megfordul, ezért referenciaként azt mondanám, hogy valami olyasmit szeretnék, ami kellőképpen nagy színpaddal operál, inkább legyen melegebb hangképű, nem kedvelem a túlzottan rideg és analitikus hangzást. enyhe mélykiemelésnek örülnék, szolid V-hangkarakterű fülhallgatók is jöhetnek.
- a cserélhető kábeles konstrukció előnyt jelent, de nem kötelező elem
- a fülhallgató házának anyagaként a műanyag megoldásokat részesítem előnyben a fémmel szembenA mostanában hallgatott fülhallgatók közül az RHA T10/T20 duója nagyon tetszett, egyedüli problémám velük a rideg fémház. További esélyesnek néztem ki az iBasso IT03-at is, de bármilyen ötletet szívesen vennék az expertektől, előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz PR0JECTNR56 #67528 üzenetére
K3003 szokott lenni aprón majd harmadáron (90 vagy felett picivel) azt is lehet fül felett vezetni épp...a hangja meg ezek felett van jóval..hangszínpada példás, építési minősége is...de nem cserélhető kábeles...
Egyébként én is a T20-at javasoltam volna..fémházat majd megszokod....
-
törölt tag
A K3003 az bitang jó vétel amúgy annyiért, de az is acélházas, szóval lehet, hogy nem szeretnéd. Lehet még kapni ilyen 70 körül ebay-en (írektől például) UE900s-t, arra is érdemes lehet ránézni, illetve hát a W30 lehetne a cél leginkább, de az most a kereted felett van... Viszont a Massdropon volt belőle múltkor drop 250$-ért, ami igen jó ár, még áfástól is
-
Olka
csendes tag
Sony XBA H3.
80 környékén van. Részletező, elég jó színpadképpel, V karakter, de azért nem túlzó.
Cserélhető kábel (nagyon jó upgrade kábelek vannak hozzá).
Én is egy AK-val használom, elég jók együtt (bár az enyém CS4398-as dac chippel van).[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Sony XBA H3 ->
3 éves kifutott modell, az hogy EU-ban Sony még mindig ezt forgalmazza kb. szégyen. 80-ért meg vicc mikor a MM 30-ért szórta tavaly, na kb. annyit ér valóban.
XBA-A3 ha már Sony és fül feletti, abban legalább már 2. generációs Sony BA van. Az új N1 és N3 nem fül feletti, különben azt mondanám, sokkal jobb az ár értékük. -
törölt tag
Mondjuk ezekkel az a baj, hogy merőlegesen kiállnak a fülből. Tudom, hogy valami egyedit akar csinálni a Sony, de azért lehetne valami ergonomikusabb egyediség
-
Olka
csendes tag
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #67533 üzenetére
Csak neked mániád, hogy ne álljon ki semmi a fülből. Azon kívül hogy hülyén néz ki, eléggé kényelmes.
Amúgy az N1/N3 már nem kiállósra van csinálva, valami brutál rondák.@Olka: Viszont a H3 nem érni meg sehogy se a magyar árért. Amúgy Sony cserélhető kábellel még van egy olyan "apró" problematika, hogy nem lehet itthon kapni kábelt. Sony jó szokásához híven kizárólagosan japánban forgalmazza őket. Az MMXC bár kompatibilis a Sony csatival, mivel azt módosították minimálisan, de mivel elforog benne így hangminőséget erősen ronthatja.
[ Szerkesztve ]
-
okkena
csendes tag
Sziasztok!
Massdrop-on áfával ás vámmal kell számolni? -
BigBear
senior tag
Fene tudja mennyire korrekt ez a tesztoldal.
Az a baj, hogy mindenkinek más a füle.
Párat már rendeltem rájuk hallgatva, de nemigen jött be.BYZ K30: Insane bass quality and depth, and loud and crisp highs.
Hát olyan so-so... nem rossz, de ez az insane bass dolog nagyon nem stimmel.Plextone X41M: Recommended for: Bassheads.
He???? Kettőt rendeltem, két külön shopból, de kb. nulla basszus. Nekem legalábbis. A KZ EDSE, az ED8, az ED10 mindegyik agyonveri. Az ED9-nek sincs igazán basszusa, de az is jobb.Ami OK, az a Rock Zircon. A legjobb olcsó fülhallgató, amivel eddig találkoztam.
-
darvinya
titán
Csak megjegyzés, hogy nem MMXC, hanem MMCX.
Aljzatnál a tüske befogó Sony-nál nem egységes henger, hanem hornyolt.
Emiatt fográskor nem érintkezik rendesen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dave™
nagyúr
Rock Mula, az kifejezetten kiegyensúlyozott, csak érdemes a gyári illesztéket szűkebbre (4mm) cserélni, vagy Rock Y1, ami kicsit színezett alul és felül, de nagyon jó. A Zirconban szerintem túl sok a mély, de 5 nap múlva megjelenik a nagy kínai füles teszt II, abban benne lesz pár újdonság, illesztékajánlással kiegészítve, majd kukkants bele.
-
darvinya
titán
Lehet megköveznek, mert itteni javasolt fülesek többsége szánalmas Rock/Metálhoz.
Hallottam már elég sok fülest ajánlóból, de mindig visszatértem Panasonic RP-HS6-hoz.
Mert ezen szól úgy a műfaj ahogy kell.
Nagyon sok koncerten, felvételen, stb. voltam és tudom hasonlítani hangzást.Egyedül ami visszaadta és még rátett, az amikor javítottam Angie -t.
-
törölt tag
-
darvinya
titán
válasz #16820480 #67547 üzenetére
Hát nem tömeg koncerten voltam, s stúdió felvétel, stb. hangzás ami kitalált hanghoz van közelebb.
Ismerem nagy koncert lényegét, ahol igaz Adj hangerőt, még…még…még és dübörög tuctuctuctuctuctuctuc, mocsárba.De akkor is igaz amit írtam.
Prüntyögök mai napig hangszereken.[ Szerkesztve ]
-
architect26
aktív tag
5 napja használom a Taotronics TT BH07 bt fülesét, és iszonyatosan jó, meg vagyok vele elégedve, 6 órát tudja teljesíteni telefon- PC szinkron mellett
Per aspera ad astra
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest