- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
válasz
BigBlackDog #47572 üzenetére
Na igen...lefelé a lejtőn, de csak óvatosan...
-
Szevam
senior tag
(#47504) sheratan: köszönöm az ötletet, de megtettem mielőtt írtam. Mivel nem nagyon találtam releváns infót, ezért érdeklődtem
(#47500) Leigazoka: Köszönöm szépen a válaszod. Annyit még hozzátennék, hogy tapasztalataim alapján a minőségnek súlya van.
(#47501) Bodz: Köszönöm a kérdést. Hordozható dologra lenne szükségem. Hátizsákba elég ha el tud férni, csak ne legyen nehéz, ne foglaljon el sok helyet. Ha egy picivel nagyobb, mint az Ifi az nem probléma. Olcsóbban venném használtan.
-
Szevam
senior tag
Sziasztok!
DAC-ok között szemezgetek. A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy szerintetek milyen az iFi Audio nano iDSD? Érdemes-e vele foglalkozni, ajánlott-e, esetleg van-e hasonló árkategóriában jobb vagy inkább ne is foglalkozzak vele? (Egy Beyer DT-770-et hallgatnék rajta.) Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy a következők közül, melyiket választanátok helyettem? Ezekről kinek mi a véleménye?
Creative Sound Blaster X-FI HD
Musiland Monitor 01 US 2012
SMSL M2
SMSL SD-793IIVálaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest