- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernardo20
őstag
elég sokminden elhangzott tegnap óta. sok pozitiv és negativ vélemény.
Ezt tényleg neked kell eldöntened,hogy mire akarod használni, ha sokat hurcolászod akkor NE fujit vegyél..gondold át vajon miért ennyivel olcsóbb ez a gép mint mondjuk egy hp,lg etc..pedig sokkal nagyobb tudása van van mint a nagyobb márkák drágább, ám kisebb tudású gépeinek..ergo vhol spórolni kellett a fujinak,hogy versenyképes már-már csábitó áron nagy tudással ki tudja dobni a termékeket..ez pedig pont a legfontosabb a notinál.az anyagminőség,az illesztések etc..
én nem lebeszélni akarlak..csak kicsit jobban mérlegeld az igényeidet. -
parandroid
félisten
Ez olyan, mintha luxusautót akarnál venni kétmillióért. Nem lehet. Ennyi pénzért mindenképpen kompromisszumra kényszerülsz, ez az élet rendje.
Azt kell mrélegelned, hogy neked mi a fontosabb: a teljesítmény, a megbízhatóság, a minőség, a garancia, a méret, a súly, az akkuidő, a support, vagy esetleg valami más? Ha ezeket a tulajdonságokat fontossági sorrendbe rendezed, és megnézed mennyi pénzed van, utána tudz továbblépni.
Én ennyiért használt vagy felújított márkás gépet vennék, ezeknek általában az eredeti 3 év garanciájukból is van még legalább egy év, mire ennyiért (vagy akár ennél is olcsóbban) eladják őket. A másik lehetőség a HP által futtatott renew és asis program, ahol ezért az árért lehet már megbízható business class gépet kapni 1 év garanciával is. Persze ez nem a teljesítményre, hanem a minőségre és a megbízhatóságra kihegyezett döntés. A teljesítmény egy notebook esetében engem személy szerint egy minimális követelményszint felett hidegen hagy.
p -
DiXoN008
tag
Hali! Én nem értek Bernado20-al egyet én is egy Fusi Amilo tuljdonosa vagyok, sőt azt mondhatom, hogy boldog tulajdonosa vagyok. Nekem ilyen kopás, repedés sehol nem jött elő, na jó ez nem teljesen igaz, mert egyszer a táskába a noti tetejére beraktam a noti tetejére gémkapoccsal össze fogott lapokat, az nagyon kicsit megkarcolta a tetejét, de én voltam a hülye és az minden noti tetjén ott hagyta volna a nyomát. a csukló alatti kopásról meg annyit, hogy van a fősulin évfolyamtársambak egy Asus notija, és neki fél év alatt az ezüst színből feketére kopott a csuklója alatt a festés, nekem a közel 1 éva alatt ugyan olyan a festés a csuklóm alatt elég aktív használat alatt, igaz a történethez az is hozzátartozik, hogy a volt szobatársamnak is Asus van és neki sincs semmi baja a fejtéssel 1 év után, szóval ezt nem lehet általánosítani.
Meg Bernardo20-t idézve: ''olvassgass kicsit vissza és majd meglátod. engem elrettentettek tőle'' Notit nem így kell venni, hogy csak utánaolvasásból, leírják vagy sem az adott típust/márkát. Igaz van itt sok tapasztalt kollega, akinek a keze alatt sok noti fordult meg. Én nem mondhatom el hogy olyan sok, számszerüleg azthiszem 6-ot próbálhattam ki a sajátomon kivül jelentősebb ideig plusz 1-2-ről csak úgy van tapasztalatom hogy az évfolyamtárs elhozza a suliba és látom. Ezek között volt Asus, Acer, HP és egy másik Fusi. Alapvetően elmondhatom, hogy a Fusi-t nem lehet leírni, el kell ismernem viszont hogy az Amilok között is vannak gyengébbés jobb minőségű gépek. Az Acer meg ugyanaz mint a Fusi szintén vannak jobban és rosszabbul összerakott típusok. A HP és az Asus elismerem valóban masszívabbak, de azért a HP-n is teláltam gyengébb illesztési pontot, az Asus-ra annyira nem emlékszem de masszívitásban jó volt viszont az egyiknek a festékkopása az nem igen tetszett. De a lényeg én úgy érzem, hogy a Fusi anyagminőségre valóban nem a magnézium burkolatot részesíti előnyben, de aki normálisan használja a notiját, az íróasztalon, vonaton, suliban használja, nem dobálozik vele nem áll rá, annak nagyon jó választás leginkább az ár miatt is, mert több oldalon is írják hogy ár/teljesítmény arányban a legjobb választás a Fusi. Én is ezért vettem meg.
A vásárlásban meg azt tudom mondani, hogy jó dolog ezeket a topicokat is olvasgatni, de nem minden, ha pont a Mediában nézed a gépet az nagyon jó, mert ott egy csomó gép ki van rakva, be van kapcsolva és meg lehet nézni ki lehet próbálni, igaz az nem lesz egy nagyon meghatározó idő amennyit ott látsz, de egy véleményt tudsz nyilvánítani. Például én is kicsit féltem a Fusitól még inkább a widescreen kijelzőtől, de elmentem a Mediaába igaz az a típusú Fusi nem volt amit végül vettem csak egy nagyon hasonló, és meg néztem megtapogattam és nem is volt olyan rossz mint írták, és a widescreen is nagyon megtetszett ott. Szóval azt tanácsolom hogy menj el mindenképpen a vásárlás elött a Mediába és nézd meg a gépeket, csak jól fogsz járni vele.
És ezt nem azért mondom, hogy a Fusi-t vedd meg nem vagyok nagy Fusi márkaimádó, de nem olyan rossz ez ahogy sokan mondják. A következő notim sem tuti biztosan Fusi lesz én is elmegyek majd megnézem az aktuális kinálatot és hogy mennyi pénzem is van mindenre és így veszek majd meg majd az akkori teljesítménybeli igényeimet kielégíti majd, de ez még elég messze van és még egy darabig el leszek ezzel a Fusival, legalábbis remélem -
muzsikpeti
aktív tag
Szevasz!
Én azért mégiscsak a fujit ajánlanám neked!
Nálam az ismeretségi körömben többen is használják már több mint egy éve, gond nélkűl!
Én még csak pár napja vagyok boldog tulaja egy A 3667g-nek nagyon meg vagyok elégedve vele! Ezeleött egy 10hónapig használtam egy HP nx 9105-ös bitang erős laptopot, de már elkezdett recsegni a kijelző zsanérja! És meg ,hogy a fuji jobban melegszik azt most én 100%-ra biztosan tudom mondani nem igaz, ennyire melegedett a HP-is! A HP-n kis gumi van az touch pad gomján ,hát az is levált nekem! Pedig az kétszer ennyi volt mint ez a Fuji!!!!
Az ismerősőmnek A 1667g-je van egy éves lesz nemsokára és semmi baja! Olyan mintha most bontotta volna ki, szóval ha vigyázól rá, táskában hordod garantálom ugyanaddig jó lesz mint bármelyik másik! ja és ha megveszed hozzá a garancia hosszabítást 3 évre akkor meg igazán nem lehet semmi bajod!
Remélem tudtam segíteni! -
Bernardo20
őstag
kicsit más tudással van igen vmi hasonló.
hát ha a csilli villi notik jobban tetszenek akkor tényleg szebb az fuji,a hp igazi business class..esetleg még az acereket is nézd meg(ez már sokkal jobb mint a fuji.)realitve jó áron lehet hozzájuk jutni elég kellemes felszereltséggel..persze mint a himestojásra úgy kell vigyázni rá,de nekem eddig nem volt bajom az acerekkel(és volt egy pár már nálam),de nem egy hp az biztos!
Hp,Lenovo-IBM,LG,MSI,DELL,Toshjiba általában ezek a legjobb minsőget produkáló márkák persze megfizethetetlen áron..aztán jön az Asus még mindig drágán és utánna Acer etc...és a végén a Fuji.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
olvassgass kicsit vissza és majd meglátod. engem elrettentettek tőle.
most nem részletezném,de nem kell sokat visszaolvasnod.
tudásban viszont tényleg nagyon klassz. főleg,hogy sulinet meg kamatmentes részelt.
az integrált vidókártya miatt ne várj tőle túl sokat,de azért el lehet vele lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest