Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
miles.co
csendes tag
Mekkora komoly topic!

Végül nem tudtuk meg, hogyan kell kiszedni a procit abbol a nyamvadt, szerencsétlen amiloból, viszont atyai-vigyázatra intő szavakat, intelmeket, és mindenféle egyebet megtudtunk az emberek és az Amilo tipus közti kapcsolatról.
Ilyenkor jön létre az emberi önzőség, és butaság kicsúcsosodásának digitalizált és arhivált formája. Ebből azt lehet leszűrni, hogy sajnos sok olyan ember van, akik aztán űbermáyerek, legalábbis annak mutatják magukat (tisztelet a kivételnek), de Te, kedves (akkoriban, ~7 éve) tanulnivágyó forumtársam, eszedbe ne jusson fejlődni, mert még a végén Te is érteni fogsz hozzá, és kiderül, hogy ez a szakma nem is olyan nehéz, és akik űbermáyerek, nem is biztos, hogy olyan nagy koponyák...
Hozzászólók:
Up!
(szerk: off topic) -
karib
addikt
válasz
Lazsa Boy
üzenetére
Jónak dumálsz (d900t)

Amúgy tényleg CPU-Z, vagy a proci tetjéről az stepping kód, és az alapján már elég jól be lehet azonosítani, hogy kb. mire lehet alkalmas.
Azt se feledd, hogy a noteszeket egy adott teljesítményre tervezik. Többek között a hűtőt is egy maximális hőterhelés elvezetésére. Ha ennél többet adsz neki, könnyen gallyra vághatod az egész gépet (hőterhelés, tápáramkörök stb.). Ilyesminek nem árt utánajárni, mielőtt túl nagy bővítésen gondolkodsz. Sőt meg egy adott szérián belül is könnyen lehet, hogy a gyárilag erősebb procival szerelt gépekben más hűtés, más tápellátás van.
Röviden: baromi rizikós, amivel játszol
Nem szedtem még szét notebookot, ezért nem tudom, hogy kell kiszedni a procit. Egyelőre az ilyesmit meghagyom a hozzáértőknek. -
en_kalifa
csendes tag
válasz
Lazsa Boy
üzenetére
Hi all !
Én csak egy két dolgot szeretnék hozzáfűzni az itt olvasott dolgokhoz.
Márkákra és típusokra kitérve: Haltak már meg 20-30 milliós autókban annak ellenére, hogy modernebbek és biztonságosabbak. Vagy pl témához közelebbi: én pl. HP fényképezőt 8x cseréltettem ki 2 év alatt a servízzel mert 1 kalap sz*r volt és az sem egy 1xű masina volt.
Notikról annyit, hogy nekem egy Asus A2800 típusú gépem van p4 proci 9600pro ati kártya stb, nagyon meg is vagyok vele elégedve de 1 nap alatt cserére került sor (400pénz volt a gép..) szóval alaposan kihasználtam a 2év garit
szóval teljesen mindegy miféle gépet veszel a jó gépek közt ugyanugy lehet hibás készülék mint az olcsóbb ''kevésbé márkás'' gépek között. A lényeg, hogy működjön és tudd használni amire akarod!!! Ezt kívánom minden kedves olvasónak!
Lazsa téged meg nem értelek, miért cseréled a procit? Már nem garis a gép?Ha az volt akkor már nem az mivel nem szeretik a gyártók ha piszkálják a gép belsejét. Te dolgod, de ha pl egy Everest nevű progival megnéznéd a gépedet akkor többet megtudnál a prociról mint kiműtve. Ja remélem azért nem szúrod el. Ide vág egy vicc reméle tetszik: Számítógépes szakemberek megállapították, hogy a processzorok füstel működnek, vagyis ha kiszáll a füst a prociból akkor meghal a gép!
Be Good! -
d900t
senior tag
válasz
Lazsa Boy
üzenetére
Nem is meg igen! Ki akarom szedni, hogy megnézzem mit megy és bele akarok tenni egy másikat, hogy megy-e vele. De ezért nem szeretném elvinni szervízbe!
b+, ahhoz miért kell kiszedni, hogy megnézd? Attól, mert kintvan belőle, mennyivel leszel okosabb? Megválaszolom helyetted! Szétszedni vmit nagyságrenddel egyszerűbb dolog, mint összerakni. Az lenne az élet igazsága, hogyha összerakás után nem működne. Akkor legalább egy életre megtanulnád, hogy nem szabad abba beleturkálni, amihez nem értesz.
ps.: Egy kis utánaolvasással látatlanban is megtudhatod, hogy mik a lehetőségek. Ehhez nem kell kibontani. Sőt, ha leírod a típust fsc kapcsiból megválaszolja neked. -
PEPE85
senior tag
Kicsavarod az összes csavart, teljesen szétszeded, hogy odaférj a procihoz, kihajtod a kallantyút és kiveszed a procit(én így csináltam Clevo M22 esetében). Mivel azt írtad nincs rajta kallantyú, kihajtóka vagy ilyesmi, akkor addig nézed, bizirgálod, szenvedsz vele míg ki nem jön a proci. Baltát, fejszét azért mellőzzük, de mivel ebben a notiban biztos, hogy lehet procit cserélni nagyobbra, ezért tuti ki is lehet venni. HAJRÁ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest