- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Aktív témák
-
stpotty
tag
HI!
Nekem is ilyen monitorom van már vagy 6 hete, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, a megbízhatóságról még nem tudok nyilatkozni, de a színei szerintem szépek, beállítgattam magamnak, így tök jó:). Végigolvastam ezt a topicot, semmi hasonlót nem tapasztaltam (eddig).
Amúgy én egy eizo flexscan 77-en dolgozgatok, nem egy új darab, de szerintem nem olyan rossz, ahhoz hozzá vagyok szokva, otthonra tökéletes (c996), csak kicsi:).
[Szerkesztve] -
morzsol
aktív tag
Nálam semmi ''-'' változás. A sípolások is el-elmaradnak. A fényerő viszont ''újabban'' nem MIN-05 közötti, hanem inkább 50 körüli. Sajna, a korábbi értékek az Adobe Monitor Gammá-val kerültek megállapításra, amely prg-nak épp a fényerő kalibráló része (elvi)hibás. Így viszont a barnás elszíneződés is megszünt, kellően szürke a kép, a színegyensúly rendben.
(1024@100Hz-en használom. Már én is látom a ''villogást'' 85 HZ-en.)
- Szinte minden nap ment eddig 3-4 órát.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged