Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Kellemes ez a barna, de én ki akarom írtani... Csak még nem volt időm eleget szórakozni vele.
Kikapcs utáni hangokat nem tapasztalok.
Bekapcs síp néha nekem is van, ez VGA üzemmódban a 60 Hz-nél (DOS ablak) jelentkezik, aztán amikor a vindóz átállítja a felbontás/frissítést, akkor megszűnik. Nincs mindíg, néha. Nekem Tecccik! :) -
morzsol
aktív tag
Ennyit a szememről: középen 2,15 - a szélén meg kicsit kevesebb, mint 2,3. De leolvasásnál némi parallaxis hiba azért biztosan foganatosítódik.
Ha ezt a refresh izét beteszed az indítópultba, az ne működik?
A hullámokat annyira nem kell kutatni. 2-3 perc után akkor is meglátod, ha nem figyeled. -
morzsol
aktív tag
Azért az a fél centi (+25%), az nagyon dúrva! Semminek nem kellene lennie, de mostmár megnézem én is képpel is...
Hogy ne akarod hurcolászni... - ugyanezért nem próbálkoztam még én sem a csíkjaimmal... - Tényleg, a Tiéd nem hullámzik?!
Én még csak 1 játékkal próbáltam - igaz, több felbontásban is, semmi ilyet nem vettem észre... -
morzsol
aktív tag
Szia Pok! Gratulálok a monitorodhoz, bár ez most így...
(Tegnap fél 9-kor már a lányommal aludtam... (3,5 éves) ...fantasztikus az ilyesmi!)
Ez vmi linearitási probléma lehet?... és nincs olyan mód amivel állíthatnád?! Mikor vetted?! Nem vagy még benne a 3 napban? És milyen ennek a mértéke? A kockák olyan centisek-2 centisek? a programban. (Nem otthon vagyok. Nemtom megnézni.) Mennyit nyúlik? Hogy kell ezt elképzelni?
A pasi feje: elvileg ez direkt ilyen is lehetne, attól függ, hogy milyen vetítést, milyen látószöggel végez a szoftver. De ha korábban is használtad, és nem volt hasonló sem, akkor...
A gyári beállítás... az semmire sem jó, lehet, az enyémen is van 2 centi rátartás, de rögtön el is állítottam. Akár 0 mm-re. Hogy miért kell újra állítgatnod, azt nem értem, én a gyári *.inf fájlal használom, a névleges beállításokat névleges frekvenciával, így biztos, hogy megjegyzi. Váltáskor automatikusan így hozza. A váltást a felbontások között: a tálcára kitett ''képernyő tulajdonságai'' ikonra kattintva erőszakolom ki. Próbáltam 100 Hz-en az 1024-et, nem láttam semmi különbséget, (de nem figyeltem sokáig,) ezért nem is tudom, hogy hogyan lehet ''hivatalossá'' tenni, úgy, hogy a monitor is ezt tudja annak. (Nem lehet nagy ördöngősség, de még nem kellett eddig). Azt gyanítom, hogy felbontásonként csak egy beállítást jegyez meg, azaz, ha különböző frissítésekkel is használod, azt nem tudja figyelembe venni.
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest