- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
használd a keresöt máskor.
ez a téma lezárva
-
csilla145
tag
válasz
almacsutka #1 üzenetére
fn billentyü (space mellett), ezt kell nyomva tartani és asszem F4- vagy F5 ezt most fejböl nem tudom. Próbáld végignyomkodni.Nekem mindig bejön
Még annyi hogy ha a PS2 port mellet felkiáltójel van az aszköz kezelöben akkor menj rá enter és illesztöprogram frissitést kell választani. Nekem ez is szokott müködni...
-
almacsutka
csendes tag
Hello!
Van egy FS Amilo l7310w laptopom s nem működik rajta a touchpad illetve az usb-s egerek sem.
Kb egy éve előjött ez a probléma már de kb 2-3 napnyi billentyű kombináció nyomkodása után ismét vissza tudtam kapcsolni.
Sajnos a jó kombinációt nem jegyeztem meg.
Gyárilag ehez a típushoz nincs ilyen funkció gomb a leírásban, viszont más típusoknál létezik.(ha jól emlékszem a "via" chipset-et komplet kapcsolja ki/be)Az eszközkezelőben a ps2 port illetve az egér felkiáltójeles és az eszközt nem tudja elindítani.
Drivereket már próbáltam újra rakni de semmi változás.
Szerintem kell léteznie egy billentyűkombinációnak mert már egyszer sikerült megtalálni.
Már egy napja próbálgatom....Akinek van vmi ötlete kérem segítsen!
Üdv!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest