- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Vermillion FTP Daemon.
Szerintem mindent tud. -
KovacsUr
addikt
war ftpd?
-
DcsabaS
senior tag
A Serv-U méltán az egyik legnépszerűbb FTP szerver program. Szinte bármilyen célra beállítható, stabil, és olcsó. Ha felbukkan benne egy hiba (pl. biztonsági rés), akkor azt példás gyorsasággal orvosolják. És ha valaki egyszer megvette, akkor az összes upgrade ingyenes.
-
FaBatka
aktív tag
Nemtom, most próbáltam, de halott, ha jól láttam.
-
FaBatka
aktív tag
Hali!
Tud nekem segíteni valaki Serv-U ftp szerver beállításai között eligazodni? -
A gondom a következő:
a gépemen ftp szervert akarok futtatni. 100Mbps Etherneten vagyok. Ha elindul a szerverprogi (próbáltam Bulletprooffal, Serve-U-val), a hálózaton levő többi gép nem ''lát'', ha pingelem a gépem, akkor addig a pillanatig, amíg a progi el nem indul, rendben van, ahogy elindul, ''request timed out'', és amíg újra nem indítom a windowst, addig így is marad. Én persze folyamatosan látok kifelé.
???
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest