Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Stalker 1 hez jó modok plusz megvárni a stalker 2 t. Ez pedig
-
Az elsőt megvásároltam, mert szeretem a témát. De amikor kiderült, hogy nem tudok tovább haladni bizonyos döntések miatt, és újra meg kell csinálni őket, azt mondtam magamnak, hogy akkor ott rohadjon meg. A hangulata bejött.
Úgy látom itt akció felé orientálódnak, vagy legalábbis azt akarják elhitetni. -
pandras83
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Közepes sikerre tippelnék, illetve úgy emlékszem alpha vagy beta állapotban már jóval korábban elérhető volt, emiatt szerintem felaprózódott a közönsége. Mire megjelent, már bőven tudni lehetett, hogy egy nagyon max közepesen érdekes valami lesz.
Az első részbe vagy 10 órát raktam, de nem értem a sztori végére, idejekorán érdektelenségbe fulladt. Az van ezzel a játékkal, hogy sétaszimulátornak túl komplex, akciójátéknak kevés és gyenge, de lopakodós-gyűjtögetős-felfedezős játékként is elvérzik, hiszen ugyanazokra a mapokra látogatsz vissza újra és újra. Van a Chernobylitenak valamiféle penészes, savanykás, "félkész-de már meg is romlott" hangulata, ami ott ül végig az egészen és ez nálam nem talált be. Ezt a trailert elnézve hasonló lesz a szitu itt is.
-
Mit tudunk az első részről? Anyagi siker? Népszerű volt? Nagyon bíznak magukban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Temu
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- PS5 fat konzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest