Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
- 

g@bo nagyúr Internal Server Error 
 The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
 Please contact the server administrator, root@freemail.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
 More information about this error may be available in the server error log.
 --------------------------------------------------------------------------------
 Apache/1.3.27 Server at freemail.hu Port 80
 hulladék ez a freemail.
- 

ebx aktív tag [L]http://freemail.hu/fm/help_m#2.11[/L] 
 2.11 Át lehet-e irányítani másik címre (pl. személyhívóra, mobiltelefonra...) a [freemail]-re érkező leveleimet?
 Igen, a webfelületen a Szűrők pont alatt. Lehetőség van teljes körű átirányításra és csak másolat küldésére.
 Mobiltelefon, személyhívó esetén az átirányítás lehetőségeiről az adott szolgáltatótól lehet érdeklődni.
- 

Frigo őstag Úgy nézki ,hogy a freemail-esek elolvasták ezt a topit és vért izzadva helyre állították a galibát :C.Árulje el valaki ,hogy lehet az axeleros címemre átirányítani a freemailes leveleket:F 
- 

#51736960 törölt tag válasz  burgatshow

üzenetére burgatshow

üzenetéreIgen nekem is volt mailbox-os címem. Akkor adtam fel, amikor két napon keresztül le volt rohadva. És a design is hányinger. 
 Ennek ellenére tavaly a legjobb webes levelezőrendszernek választották (legalábbis úgy emlékszem)
- 

burgatshow veterán Nekem is szarozik! Na most meguntam! Átmentem mailboxra! :D 
 Ennyit a freemailról! :(((
- 

Frigo őstag Nálam se müxik :((( .De legalább van axeleros címem :B .Csak sajnos az ismerőseim a freemail-es címemet szokták meg ,akkor most mi legyen :F 
- 

sirály12 őstag Mostanában a freemail alulmúlja önmagát. Néha már be sem enged. Szal egyre lejjebb csúsznak. Remélem azért összeszedik még magukat. Már megszoktam a kis freemaillos címemet. 
- 

tr00p3r addikt hát igen: ez a Freemail! 
- 

#51736960 törölt tag 
- 

- 

#51736960 törölt tag Hali! 
 Több freemai-es címem van, de csak az egyiknél, belépéskor az ''internal server error'' hibaüzenetet kapom. A többi címem jól műxik. Mi lehet ez? Freemail-nek 2x is írtam, de tojnak rám.
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Spórolós topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest