- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@freemail.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.27 Server at freemail.hu Port 80
hulladék ez a freemail. -
ebx
aktív tag
[L]http://freemail.hu/fm/help_m#2.11[/L]
2.11 Át lehet-e irányítani másik címre (pl. személyhívóra, mobiltelefonra...) a [freemail]-re érkező leveleimet?
Igen, a webfelületen a Szűrők pont alatt. Lehetőség van teljes körű átirányításra és csak másolat küldésére.
Mobiltelefon, személyhívó esetén az átirányítás lehetőségeiről az adott szolgáltatótól lehet érdeklődni. -
Frigo
őstag
Úgy nézki ,hogy a freemail-esek elolvasták ezt a topit és vért izzadva helyre állították a galibát :C.Árulje el valaki ,hogy lehet az axeleros címemre átirányítani a freemailes leveleket:F
-
törölt tag
válasz
burgatshow #15 üzenetére
Igen nekem is volt mailbox-os címem. Akkor adtam fel, amikor két napon keresztül le volt rohadva. És a design is hányinger.
Ennek ellenére tavaly a legjobb webes levelezőrendszernek választották (legalábbis úgy emlékszem) -
burgatshow
veterán
Nekem is szarozik! Na most meguntam! Átmentem mailboxra! :D
Ennyit a freemailról! :((( -
Frigo
őstag
Nálam se müxik :((( .De legalább van axeleros címem :B .Csak sajnos az ismerőseim a freemail-es címemet szokták meg ,akkor most mi legyen :F
-
sirály12
őstag
Mostanában a freemail alulmúlja önmagát. Néha már be sem enged. Szal egyre lejjebb csúsznak. Remélem azért összeszedik még magukat. Már megszoktam a kis freemaillos címemet.
-
tr00p3r
addikt
hát igen: ez a Freemail!
-
törölt tag
-
törölt tag
Hali!
Több freemai-es címem van, de csak az egyiknél, belépéskor az ''internal server error'' hibaüzenetet kapom. A többi címem jól műxik. Mi lehet ez? Freemail-nek 2x is írtam, de tojnak rám.
Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest