Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Sajna lepakoltam a hajómról azokért az olcsó fegyverekért az Adv. Skyxxxx cuccokat, pedig nagyon jók voltak. Lehet, hogy azt az állapotot töltöm vissza, ahol még nem adtam el azokat. Részecske alapú fegyver és eszméletlen szépen darabolja az ellenfelet. Más fegyvernél nem láttam még, hogy pár lövés fizikailag lebontja az ellenfél hajójának egyik-másik oldalát
Mondjuk nem tudom, hogy le van-e kezelve, hogy a lelőtt szárnyon levő fegyverek ne működjenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk nem tudom, hogy le van-e kezelve, hogy a lelőtt szárnyon levő fegyverek ne működjenek...