Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
A versenyt én ugy csináltam meg (szállítóhajóval!!!!) hogy cruise végig, + spance benyomva és lehet rángatni az egeret
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.
Most épp a Kusariban levő legjobb hajót hajkurászom
Kösz azt az oldalt, ott le van írva holvan
Ja egy érdekes dolog. Amikor pénzgyűjtős küldetésem volt, vettem valami 54 pénzért egy bolygón 125 egység cuccot, és ez a cucc legnagyobb ára 510 $ volt (baromi messze volt ennyi, Kusariban vettem, valahol a Magellánnál 510 asszem), és kiírta hogy szint teljesítve. Lehet hogy az árukat mindig a lehető legmagasabb árral számolja és ugy adja hozzá az értékemhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.