Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Yettel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
válasz
Spensers
üzenetére
Nem, a 10-es pajzs a legjobb. Nincs 11-es és jobb 10-es se.
Cannonball nem rossz, de nem túlzottan célkövető. Nagyobb, lassú célpont ellen jó, de gyors hajók ellen szerintem nem. Nekem Firestalker van 2, darabonként 2400 sebzés (kb. a cannonball fele), viszont ritkán megy mellé.
A paralizes sem rossz, leszed 7900 pajzsot, mást nem nagyon. De gondolom érthető a célja.
A 2 nomad fegyver azonos értékű, nem véletlenül. A refire rate a másodpercenkénti lövésszámot jelenti megfigyelésem szerint. A 2 nomád fegyver esetén ha megszorzod a sebzést a refire rate-tel, akkor ugyanakkora értéket kapsz, azaz a két típussal ugyanott vagy. Amíg ott voltam, 4 blastert és 1 cannont kaptam. Nyugodtan próbálkozhattam volna tovább, de felesleges, ugyanott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest