Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
birrbert #108 üzenetére
Szia!
Igazából nem sok bsd-s van itt, inkább a hupon kérdezősködj. Esetleg nézd meg a howtoforge freebsd szekcióját, ott vannak általában kezdőknek szóló leírások. (Bár én nem igazán kedvelem annak az oldalnak a szemléletét.
)
Egyébként így kezdőként a feladat amibe belevágtál nagyon szép, de roppant munkaigényes. Ez a rendszer azért kéri a tudást.
Régebbi verzió támogatja még? Esetleg próbáld azt meg. Nem igazán vágom a kiadási és támogatási ciklusait, sajnos érdemben nem tudok sokat segíteni.
-
birrbert
tag
válasz
birrbert #108 üzenetére
Utánakérdeztem IRC-en, és sajnos az volt a válasz, hogy a jelenlegi 8.2-es verziójú FreeBSD nem támogatja a wireless N (300 Mb/s) módot.
Dolgoznak rajta, de nem prioritás.
Ez ismét bukta, mert megint csak G-s wireless router-t tudnék létrehozni. Márpedig ennek semmi értelme, mert G módban Ubuntu Server alatt sem voltak gondok, legalábbis az alatt a két nap alatt, amíg használtam.
No, mindegy. Azért még várok, hátha van valamilyen reménysugár. Légyszi szóljatok hozzá a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest