- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
freehelp
újonc
Helló mindenkinek!
Napjainkban nagyon nagy a közönyösség, ebben a főként anyagi beállítottságú világban nincs időnk vagy nem akarjuk észrevenni azt akinek igazán szüksége lenne segítségre. Ezt nem pénze értem!
- legyen egy jó szavad
- fogd meg a kezét és kísérd át az utcán
- a kiselejtezett ruháidat ne dobd ki
- segíts neki a két kezeddel
Ezen töprengve arra jutottam, hogy szeretnék egy mozgalmat indítani, amihez keresek tagokat.
Még egyszer nyomatékosan írom, ez nem a pénzről szól! Se pénzt keresni nem lehet vele sem pedig pénzt kérni a segítségért.
Mindegy, hogy naponta, hetente, havonta, évente egyszer vagy csak néha- néha legyen, szó bármilyen apróságról csak segíts, ingyen minden ellenszolgáltatás nélkül azzal, amid van, aminek hiánya nem okoz neked semmi hátrányt, de annál nagyobb örömöt a lelkednek, hogy tudtál segíteni.
Elsősorban a két kezünkkel tudjuk ezt megvalósítani, ha van felesleges szabad időnk miért feküdnénk csak mindig néha segíthetünk másokon. De bármi mással, ami a pince, padlásszoba sarkában, polc mélyén kuporog, de mi már nem használjuk, ez lehet másnak sokat jelent
A mozgalom lényege, hogy összehozza ezeket az embereket, azokat, akiknek szükségük van segítségre és azoknak, akik szívesen segítenének.
Bárki tud segíteni akár magánember akár cég, lehet, csak az udvart kell rendbe tenni, de lehet, hogy egy mosógépet kell elvinni egy rászorulónak egy felajánlótól. Bármi lehet a lehetőségek tárháza nagyon nagy.
Persze fontos a szelektálás a visszaélések minimalizálása is. Én sem vagyok naiv, de ez már egy más történet.
Akkor a fórumot megnyitottam, remélem, mimnél többen csatlakoztok a mozgalomhoz.Kezdet:
Várom domain név javaslatotokat, és keresek olyan embereket, akik tudnak segíteni egy komolyabb oldal összehozásában. Ez egy hosszabb folyamat, de reményem szerint csak jó dolog következhet belőle.
Elképzeléseim megvannak, sok ötletem van és még általatok még több és jobb ötletet bele lehet vinni ez a közösség ereje ami előre, viszi a világot, és hol máshol lehetne ezt a mozgalmat indítani mint a ph-n!
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tavaszi hardvernyitány
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Micron 1100 512GB Sata SSD-k
- Asus ZenBook UX3404VA-M9055W - Garanciális: 2027.05.16. - 369.999,-
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL - AM5 & AM4 felfogatókészlettel - GARANCIA: 2028.01.06
- 2027.09-ig gar. Elgato Game Capture HD60 X Profi külső rögzítőkártya!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest