- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
freehelp
újonc
Helló mindenkinek!
Napjainkban nagyon nagy a közönyösség, ebben a főként anyagi beállítottságú világban nincs időnk vagy nem akarjuk észrevenni azt akinek igazán szüksége lenne segítségre. Ezt nem pénze értem!
- legyen egy jó szavad
- fogd meg a kezét és kísérd át az utcán
- a kiselejtezett ruháidat ne dobd ki
- segíts neki a két kezeddel
Ezen töprengve arra jutottam, hogy szeretnék egy mozgalmat indítani, amihez keresek tagokat.
Még egyszer nyomatékosan írom, ez nem a pénzről szól! Se pénzt keresni nem lehet vele sem pedig pénzt kérni a segítségért.
Mindegy, hogy naponta, hetente, havonta, évente egyszer vagy csak néha- néha legyen, szó bármilyen apróságról csak segíts, ingyen minden ellenszolgáltatás nélkül azzal, amid van, aminek hiánya nem okoz neked semmi hátrányt, de annál nagyobb örömöt a lelkednek, hogy tudtál segíteni.
Elsősorban a két kezünkkel tudjuk ezt megvalósítani, ha van felesleges szabad időnk miért feküdnénk csak mindig néha segíthetünk másokon. De bármi mással, ami a pince, padlásszoba sarkában, polc mélyén kuporog, de mi már nem használjuk, ez lehet másnak sokat jelent
A mozgalom lényege, hogy összehozza ezeket az embereket, azokat, akiknek szükségük van segítségre és azoknak, akik szívesen segítenének.
Bárki tud segíteni akár magánember akár cég, lehet, csak az udvart kell rendbe tenni, de lehet, hogy egy mosógépet kell elvinni egy rászorulónak egy felajánlótól. Bármi lehet a lehetőségek tárháza nagyon nagy.
Persze fontos a szelektálás a visszaélések minimalizálása is. Én sem vagyok naiv, de ez már egy más történet.
Akkor a fórumot megnyitottam, remélem, mimnél többen csatlakoztok a mozgalomhoz.Kezdet:
Várom domain név javaslatotokat, és keresek olyan embereket, akik tudnak segíteni egy komolyabb oldal összehozásában. Ez egy hosszabb folyamat, de reményem szerint csak jó dolog következhet belőle.
Elképzeléseim megvannak, sok ötletem van és még általatok még több és jobb ötletet bele lehet vinni ez a közösség ereje ami előre, viszi a világot, és hol máshol lehetne ezt a mozgalmat indítani mint a ph-n!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- E-roller topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest