Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
freehelp
újonc
Helló mindenkinek!
Napjainkban nagyon nagy a közönyösség, ebben a főként anyagi beállítottságú világban nincs időnk vagy nem akarjuk észrevenni azt akinek igazán szüksége lenne segítségre. Ezt nem pénze értem!
- legyen egy jó szavad
- fogd meg a kezét és kísérd át az utcán
- a kiselejtezett ruháidat ne dobd ki
- segíts neki a két kezeddel
Ezen töprengve arra jutottam, hogy szeretnék egy mozgalmat indítani, amihez keresek tagokat.
Még egyszer nyomatékosan írom, ez nem a pénzről szól! Se pénzt keresni nem lehet vele sem pedig pénzt kérni a segítségért.
Mindegy, hogy naponta, hetente, havonta, évente egyszer vagy csak néha- néha legyen, szó bármilyen apróságról csak segíts, ingyen minden ellenszolgáltatás nélkül azzal, amid van, aminek hiánya nem okoz neked semmi hátrányt, de annál nagyobb örömöt a lelkednek, hogy tudtál segíteni.
Elsősorban a két kezünkkel tudjuk ezt megvalósítani, ha van felesleges szabad időnk miért feküdnénk csak mindig néha segíthetünk másokon. De bármi mással, ami a pince, padlásszoba sarkában, polc mélyén kuporog, de mi már nem használjuk, ez lehet másnak sokat jelent
A mozgalom lényege, hogy összehozza ezeket az embereket, azokat, akiknek szükségük van segítségre és azoknak, akik szívesen segítenének.
Bárki tud segíteni akár magánember akár cég, lehet, csak az udvart kell rendbe tenni, de lehet, hogy egy mosógépet kell elvinni egy rászorulónak egy felajánlótól. Bármi lehet a lehetőségek tárháza nagyon nagy.
Persze fontos a szelektálás a visszaélések minimalizálása is. Én sem vagyok naiv, de ez már egy más történet.
Akkor a fórumot megnyitottam, remélem, mimnél többen csatlakoztok a mozgalomhoz.Kezdet:
Várom domain név javaslatotokat, és keresek olyan embereket, akik tudnak segíteni egy komolyabb oldal összehozásában. Ez egy hosszabb folyamat, de reményem szerint csak jó dolog következhet belőle.
Elképzeléseim megvannak, sok ötletem van és még általatok még több és jobb ötletet bele lehet vinni ez a közösség ereje ami előre, viszi a világot, és hol máshol lehetne ezt a mozgalmat indítani mint a ph-n!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Arc Raiders
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest