- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
Hello!
A Define szériából konkrétan melyiket szeretnéd?
Csak azért kérdezem, mert a Define XL R2 házamba be lehetett úgy rakni a Scythe Kaze Server 5.25"-ös előlapi panelt, hogy egy kicsit bentebb volt csúsztatva, mert a csavarhelyek engedtek annyi mozgást.
Egy korábbi képem szintén ebből a topikból:
-
Savanya
addikt
Nem lesz melegebb a hangkártya miatt . Az úgy is legalulra kerül . Most ARC Mini -m van és ASUS Xonar DSX hangkártya az utolsó slotban .
5 ventis szabályzót nem tudok ,de szerintem bőven elég a 4-es is . Ventiből 2db előre , 1db hátulra és 1db felülre és így optimális a szellőzése a háznak . -
thomasvold
őstag
Nekem is olyan ventiszabályzóm van, de sajnos Arc MINI, úgyhogy nem tudok arra válaszolni, hogy a Define ajtaját rá lehet-e csukni.
Másik kérdésedre tudok válaszolni, nem lenne gáz, nekem egy Asus R9 290 nem referencia van benne a maga 29 cm hosszával, szóval egy 760-is simán belemenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest