Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Akkor mondom egyszerűbben (úgy tűnik, az előző versenyzőhöz hasonlóan, neked sem esett le a mondandóm lényege - ez persze lehet az én hibám is, lehet hogy nem fogalmaztam elég konkrétan).
Gáz, hogy nincs egy értelmes kisker egy 2 milliós városban, amely forgalmazná a cég termékeit. Ha hétfőn megrendelek egy házat, és az Debrecenből ideér csütörtökre, úgy, hogy egy pesti nagykerből hozzák, akkor azt egy helyi kiskerben már kedden át tudnám venni. Azt már csak zárójelben említem meg, hogy nem kellene futárdíjat fizetni...
Más szavakkal: nem a mobilx-el van baj (sőt: ha ők nem lennének, valszeg más házat kellett volna vennem), hanem az itteni kiskerekkel, akik közül a normálisabban működők nem forgalmazzák a Fractal Design termékeket; akik meg forgalmazzák, azokról jobb nem beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő