- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Jó ezt hallani.
Már szinte meg is terveztem az egészet, hogy rendezném be... Alapból ugye 3 db ventit adnak: 1 hátra, 1 felülre, 1 előlaphoz (lentre) kerülne, ezeket kötném a ventiszabályzóhoz, halkra állítanám. Majd vennék még 1 ventit szintén előlaphoz (felső) tenném, a felső hdd keretet elforgatnám és kivenném belőle fiókokat, így akadálytalan lenne a levegőáramlás, mégis stabil lenne a ház. Jobban hűtené a vga-t ez a venti, ami nem lenne leszabályozva. Értelem szerűen a hdd-ket, ssd-t alulra raknám be.
Nah, de visszatérve a Silencio-ra, az is nagyon tetszik, sőt. Talán jobban is, mint az Arc Midi, nem beszélve, hogy olcsóbb is 5k-val... Csak olvastam róla, hogy hűtés tekintetében nem világbajnok, én meg idővel procit is cserélnék majd, nem szeretném megfőzni a cuccaimat...
Egyedül hang szempontjából jobb a silencio, de ha felapplikálok egy ilyen gumiréteget arc midi oldallapjaira, akkor még profibb az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest