Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kissjeno
üzenetére
Max fordulaton sajnos nem létezik csendes ventillátor még 12-14 centis méretben sem. Még én sem találtam ki, hogy hogyan lesz a legjobb rövidrezárni a venti-kérdést.
Az írónál kicsit trükköztem. Az ODD gyári előlapját lepattintottam, és elraktam hátha kellene később. Nem egyszerű leszenvedni törés nélkül, pepecselős munka. Ezek után kétoldali ragasztószalag került az immáron csupasz dvd tálca elejére, erre egy 1x4-es lego kockát ragasztottam. Ezek után a házhoz kapott panel 2 pöckét (sajnos muszájból) letörtem, hogy tudjon a tálca szabadon járni, és a panel belső oldalára szintén kétoldalú ragasztószalag ment, ezután már csak össze kellett nyomni. A jó minőségű kétoldali szalag nagyon bika. Az egész procedúránál csak az elhelyezésre és az egymáshoz való helyzetre kellett figyelni. Én minden ragasztás előtt megnéztem szárazon, hogy jó lesz-e abban a helyzetben, és ennyi.
A tálcát pedig saját géppel is ki tudod adni bármikor, jobb klikk az író ikonján, és Kiadás. Renistallnál lehet egyedül problémás, én akkor gondolom leszedném a panelt, és ha már megy a gép rendesen, akkor visszaragasztanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A mai naptól végre elérhető lesz az Escape from Tarkov végső kiadása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest