- TKSTAR TK905
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Ez komoly kis szerkezetnek tűnik. Miket szoktál csinálni vele?
Én most aldiban vagy lidl-ben nem is tudom hol vettem brikettet, az egész jónak tűnik. De pl a teszkós faszán elég gyenge, azzal tényleg csak gyors grillezni lehet, hamar elmegy az ereje ahogy tapasztaltam.
Indirektnél úgy csinálom, hogy az alsó rácson amire a szén kerül, az egyik oldalára öntöm csak, plusz van egy kis rács ami kitámasztja. Illetve még ilyen alu sütőlapot szoktam odatenni hőpajzsnak. A hús pedig a másik oldalra megy.
Én kéményt használok a szén gyújtáshoz, illetve sima újságpapírt vagy bolti grillgyújtó kockát.
Te hol szerzed be a szenet illetve a gyújtóst? Tudsz linket adni?
Ha lesz hőmérőm, szeretnék majd pulled porkot csinálni, ami ugye kb egy egész napos móka. Ilyet esetleg csináltál már, milyen szenet ajánlasz hozzá? Esetleg pár extra tipped hozzá? Youtube videókat elég sokat nézek, így van már elképzelésem a dologról, de ötleteket attól még szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest