Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cochise
csendes tag
Szünetben fotózta le a tanárt, tehát ebbe nem lehetne belekötni. Az osztályfőnökiben a tanár személyiségi jogaira hivatkoztak, de valójában meg lettek sértve a személyiségi jogai? A fotót nem közölték le sehol, nem hozták nyilvánosságra, nem is ábrázolt semmi különöset. Ennyi erővel egy városi túristafotón szereplők rohanhatnának feljelentgetéseket tenni, mert belógott a fejük a képbe.
Én személy szerint nem látok ebben semmi rosszat. Ha jó fej lett volna a tanár, akkor még mosolygott is volna... Szerintem. -
Cochise
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat.
Én is arról hallottam, hogy pl. öltözőkből kitiltották a kamerás mobilokat. -
Cochise
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem nyitottam fölöslegesen a topikot, nem találtam ilyen témát.
Meg tudja valaki mondani, hogy van-e olyan magyar jogszabály, ami szabályozza azt, hogy mit is lehet fotózni mobiltelefonnal, ill. hogy mire is használhatjuk a fotókat?
Egyik ismerősöm lánya lefotózta az osztályfőnökét, ezért kapott egy osztályfőnökit.
Külföldön már szabályozzák ezt a területet is, nálunk létezik már ilyesmi? És ha igen, akkor esetleg elérést tudna valaki adni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest