Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
gericooper
üzenetére
Ja, tudom, rossz IP-re van belinkelve a cím. Maj' eccer menni fog. :)
-
sirály12
őstag
De ha nincs a hálókarin akko mi van? Van itthol 3 fajta is de egyiken sincs ien. De én használni szeretném, mert csinálkok egy kis szerver gépet és annak kellene bakapcsolni ha el akarom érni hálózatból. Most akkor mit tegyek? Új hálókarit nem akarok venni, 1 hete vettem ezeket is. Valami ötlet?
És kösz a segítséget. -
Sanyo
senior tag
-
sirály12
őstag
Lenne még egy kérdésem. Az alaplapom leírásában találtam egy oan opciót hogy be lehet kapcsolni a gépet lankártyáról. De hogy hogyan azt már nem írja. Csak annyit hogy az alaplapon van egy 4 tüskés csati és arról. De hogyan? Mit kell ide bekötni? És mien kábellel?
Segítsetek lécci.
Előre is köszi. -
sirály12
őstag
Hát kb oan 70 fok körül lehet. Akkor ez még elmegy? Egyébként nem tuningoltam, miért lehet? :DD
Kösz a válaszokat. -
gericooper
aktív tag
cirka 70 fokig elmehet a tokozásnak megfelelően. ha melegnek találod ragassz rá hűtőbordát.
-
sirály12
őstag
A kérdés a következő. Vettem én két hálókarit, na nem egy nagy dörgés de megy. De a karik nagyon melegednek. Ez természetes vagy sem. És ha természetes akkor kb mennyi ezek ''üzemi hőfoka'', mert szerintem túl forrók.
A válaszokat köszi.
Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Be quiet Pure Base 500 Black
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest