Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Te nézed a forma 1-et?
(#30480) Gyusz: Egyetértek, én is unom már. Azért csúszott ki mert, mert a határon kellett autóznia, hogy 1 másodpercen kívül tartsa Buttont, de balszerencséjére ráment egy kis vizes felületre, ami elég is volt, hogy az autó kiperdüljön alatta. Ez bárkivel előfordulhatott volna.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
C0d3r
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz Oppenheimer #30501 üzenetére
Jaja, bárkivel.
Egyedül Webber a béna, hogy a vizes részen slickkel nem tudta kifékezni Schumit elsőre.- http://pazsitz.hu -
-
-
PazsitZ
addikt
válasz Motion_Blur #30504 üzenetére
Annyit tud, hogy elől üres pályán gyors. Ez eddig is ment neki és Amíg az RBR-en múlik fog is. Ezt bizonyítják az eredmények is.
Az egyébként teljesen irreleváns hogy megcsúszott -én ezzel kapcsolatosan egyébként ha jól rémlik egy rossz szót nem szóltam róla- ennek ellenére, ha előzgetnie kellene nem menne neki így a szekér. Ez persze csak feltételezés, de azért engedd meg légy oly szíves, hogy én így gondolhassam.Csak olvasom, hogy Vettelnél vizes volt a pálya, Webber meg béna mert nem elsőre előzte meg Schumit.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Motion_Blur
félisten
-
DEV_NULL
őstag
válasz emerico2004 #30438 üzenetére
-
Iron Funeral
őstag
válasz mrlujoak #30479 üzenetére
Azért mert a többiek képtelenek reprodukálni ezt a fajta hajló szárnyat attól még nem a RB gusztustalan. A szabályoknak megfelelnek az autóik és ennyi.Azért nem hibáztathatod őket mert a többiek nem elég jók, hogy ilyeneket csináljanak.
LOL...
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
MPowerPH
félisten
válasz Motion_Blur #30504 üzenetére
Huh, igazán nagy dolog. És az eddig futamokból egyszer sem tudott a közelébe kerülni senki sem. Monaco -ban ahol simán megfoghatták volna bejött az SC, meg megállították a futamot. És még a gumikopással is mákja volt. Az sem az ő érdeme, hanem az autóé. De ezt leszámítva pole -ból indulva mindig tudta autózni azt, amit az autó tud. Semmi nagy dolgot nem látok, egyszerűen IM-en az RBR mindenki fölött áll.
Don't Tread On Me
-
umek7
őstag
Nekem semmi bajom nincs Vettellel, elképesztő amit csinál. Egyszerűen nem lehet vitatni a tudását, felkészültségét. Ragozhatnám még, de ami miatt nálam homályos a dolog az az hogy egyedül a RBR-eknél van olyan autó amivel így is lehet menni. A Merci és Ferrari is gyenge idén, a szakmai stábbal sincs minden rendben, míg Vetteléknél igen. Nem vitatom a veresnyzői képességét, nem lovagolok azon hogy mikor volt szerencséje, mert kinek nem volt még, de nálam akkor lesz világklasszis szint ha az F1 mezőny legjobb autója és legjobb szakmai stábja nélkül is tud majd eredményeket felmutatni. Szvsz ha most Hamilton, Alonso vagy teljesen mindegy ki ülne abban a kocsiban, akkor is elérne szép eredményeket.
-
Motion_Blur
félisten
"az F1 mezőny legjobb autója"
Az F1 mezőny legjobb autója vasárnaponként a McLaren.
Ez már futamok óta bizonyított tény.Abban igazad van, hogy talán a Red Bull-nál mennek a legsimábban a kerékcserék. És taktikailag is jókat szoktak húzni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Peat;)
veterán
válasz PazsitZ #30506 üzenetére
Idén már többször volt olyan eset, hogy kihívták a boxba majd egy élcsapat/középcsapat autója mögé ért vissza. Nem sokat szórakozott, többek között Buttont is úgy hagyta ott mint egy Virgint.
Webber meg nem teljesen egészséges a tavalyi év óta, ezt látni rajta. Totál kizökkent és már nem is lesz a régi, neki ennyi volt az F1. Érdekes mert ha köré építenek pár éve egy csapatot még akár a jelenlegi mezőny legeredményesebb pilótája is lehetett volna, azok alapján amiket mutatott a gyengébb autókkal. Amióta volt a lábtörés és gyengébb teljesítmény utána még összekapta magát, de idén totál szétcsúszott és szerintem ebben nem a csapat van. Amúgy is fura fickó ha kicsit utánaolvasol, pl nézd meg ki a párja (46 éves asszony...lehet kövezni de nekem ez fura egy gazdag élsportolónál, és bár a nőket bevallom nem tudom megérteni, de pl Kubicánál szerintem csak jobb képűnek tarthatják a nők..de gonosz voltam), kicsit olyan anyakomplexusos, fura emberkének tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz szőröscica #30517 üzenetére
Az is az ő sara hogy nem védekeznek ellene?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hunnylander #30492 üzenetére
láláláláláwowowowjálájálálá...
LOL!
ezeket is fsza lehet hallgatni.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz Motion_Blur #30518 üzenetére
Nem. Ez a többi pilóta szegénységi bizonyítványa.
Don't Tread On Me
-
dokar
addikt
válasz Motion_Blur #30518 üzenetére
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=0ykLiZuZVDQ
Massát nem értem mit csinált.
extra - SEXRay
-
proof88
addikt
Most amúgy nem azért hogy Vettel érdemeit kisebbítsem, de... én a linkelt videón azt látom hogy az új gumi tapad mint atom, Vettel a kanyarokban úgy követi le Buttont és Massát ahogy nem szégyelli, és a porosabb íven tud olyat fékezni amilyet akar. Azért ha Button ott maradt volna bal szélen a kanyar előtt védekezni, hát lehet hogy lecsúszás lett volna belőle. Massa meg lehet úgy volt vele hogy Vettel úgysem fog rendesen megállni a poros íven, hát simán.
-
umek7
őstag
válasz Motion_Blur #30515 üzenetére
És ezt mi bizonyítja? A kérdés komoly, nem gúnyolódásból teszem fel.
Idén eddig az RBR autók mindig minden pályán tökéletesen mentek, tökéletesen vannak megtervezve, sosem volt még semmilyen hibájuk. Kétlem hogy ennél jobb lenne a ML, de ha valami kézzelfogható megdönthetetlen információt tudnál rá mutatni, akkor elfogadom.
Egyébként mint mondtam nem vonom kétségbe Vettel tudását, semmit vele kapcsolatban, nem vagyok fanboy senkivel szemben, csupán ezt látom.
-
attiLANte
tag
válasz Motion_Blur #30527 üzenetére
Áhh, tisztán látszik, hogy megint csak szerencséje volt - különben is a legjobb autóban ülve, friss gumikon nem nagy kunszt - erre még egy idomított majom is képes, mialatt az elgurult banánját próbálja visszaszerezni a pedálok alól...
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Szerinted az azért volt mert a ML a legjobb autó a mezőnyben?
Szerintem azért, mert kétszer is bejött az SC amivel gyakorlatilag ledolgozta a hátrányát, majd meghúzott egy olyan kerék cserét aminek köszönhetően előnyhöz jutott a többiekhez képest és így villám gyors volt.
-
Stay
tag
-
umek7
őstag
Rendben. Én nem védek senkit, nem rühellem Vettelt, csak kíváncsi lennék rá hogy ha nem az RBR-nél lenne, akkor is ekkora császár tudna e lenni, ennyi
(#30535) Motion_Blur: Ez igazából annyi tényezőt jelent még ezeken a dolgokon kívül, hogy ez nem bizonyít semmit. De ahogy elnézem nincs értelme nekem még kulturált, nem fanboyként sem véleményt megjegyezni, hisz a végén úgy is Vettel van a királynak kihozva, amivel nincs baj mert ő most a király. Feltételezem a McLaren mellett még a Ferrari is a legjobb, mikor a két csapat egész évben nem találja a beállításokat, és a kocsit se nagyon találták el. Na sebaj, további jó vakulást.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
"És ezt mi bizonyítja?"
Barcelona: ahogy Hamilton felverekedte magát a 2. helyre, simán ledolgozta a hátrányát Vettellel szemben és a futam végéig támadta.
Monaco: Vettel az első 3-4 körben ellépett Buttontól, de innentől fogva folyamatosan fogyott az előnye. Át is vette a vezetést a kerékcserék után és ha ki tudta volna autózni a taktikát, simán nyer.
Montreal: ahogy felmentek a slick gumik, Button 1.5-2mp-el volt gyorsabb mint Vettel.
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
válasz szőröscica #30517 üzenetére
Nemcsak, hogy nem védekeztek, hanem félreálltak előle. Így is kell, ha jön egy VB!
2007-05-06 óta itt!
-
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #30527 üzenetére
persze attól még szép előzések voltak, szó se róla.
-
7600 GS
addikt
Szerintem szanalmas, hogy Vettelre azert haragudnak nagyon sokan, mert a rendkivul jo RBR-bol kihozza a maximumot. Webber miert nem csinalja meg ezt? Mert nem tudja, nincs meg hozza az a zsenialitasa ami Vettelnek van. Szoval innentol kegyvesztett az a mondas hogy egy jo autoban egy kozepes versenyzo is alkothat kiemelkedot. Bullshit. Azert kivancsi lennek, hogyha mondjuk a Mclaren verne igy a mezonyt, hanyan mondanak hogy "fuj olyan autoban konnyu" .
Na de mas: csak szerintem kene betiltani a DRS-t? Egyszeruen nem lehet ellene vedekezni, hogyha valaki egy hosszabb egyenesbe beall moged. Erobol kene ezt megoldani, mint regen . Csak en latom igy a dolgot?
-
prmcsk
addikt
válasz 7600 GS #30540 üzenetére
Ha nem lesz DRS, ki fog előzni és mivel ?
A mai pályák többségén egy jól védekező sofőr feltarthat bárkit. Tavaly alfonzót egy gokartoknak is kanyargós, (asszem tilke pályán) 24 körön át tudta feltartani "lada ladovics petrov". A mai F1 autók méretéhez képest ezek nem pályák...Köszönjük a szabályoknak, tilkének, meg a többi, a valamilyen érdeket furcsa módon értelmező hülyéknek.A múltat és jelent nem lehet hasonlítani.
Messze nem volt ennyi korlátozás, nem büntették az előzést, nem voltak tilke pályák, volt tankolás (teli/üres autó=súlykülönbség), nem volt intézményesített egyengumi, stb.[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Motion_Blur
félisten
-
JJános
addikt
-
Iron Funeral
őstag
válasz 7600 GS #30540 üzenetére
DRS-t ki kéne vágni a francba, mesterségesen generált kerülgetések. Remek ötlet volt...
Zöld utat a motor és KERS fejlesztésnek+ a KERS időkorlátját eldobni. Nyerjen az aki jobbat csinál ne az aki meg tud nyomni egy gombot.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
7600 GS
addikt
prmcsk: Van igazsag abban amit mondasz, de szvsz egy klasszis pilota meg kell hogy tudja elozni az elottte levot. Ugy kell kigyorsitani, vagy fogni kell az ivet, stb. Viszont abban teljesen egyetertek veled hogy a tankolast visszakene hozni, es en nem tennem kotelezove a kulonbozo gumikat, sot en visszahivnam a Michelint is.
r1E3S3E7T: Abszolute egyetertek. Szerintem kezd elpuhulni a sportag. Visszahoznam a V10-eseket, a tankolast, es hadd szoljon!
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest