- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz bambano #31892 üzenetére
Az első bekezdésedből én levontam egy következtetést, amit ide nem írhatok be, mert örök trollnak leszek bélyegezve. Megtartom magamnak.
Az utolsó bekezdésedhez meg, nem tudom. Egyrészt, Alonso még akkor is távolodott Vetteltől, mikor az már letudta Hamiltont. Másrészt, ha nincs az elrontott kerékcsere, akkor Vettel kiautózza amit szokott, és nem vagyok benne biztos, hogy Alonso utolérte volna.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Flashcash
Közösségépítő
Button " a bokszban a jobb első kerékre a szerelőnk nem tudta feltenni az anyát mert valami gond volt vele, elfordult a tartalék szettért és ezt a mozdulatot a nyalókásemberünk úgy értelmezte, hogy kész vagyunk...."
Hamilton "úgy gondolom, hogy platina belépőm van a stewardokhoz"
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz B-L-A-C-K #31897 üzenetére
nem az előzésen vitázom.
azt akarják itt páran bemesélni, hogy vettel nem jó versenyző, mert az övé a legjobb autó és mégsem nyert, majdnem harmadik lett. szerintem meg azért nem nyert, mert ezen a versenyen nem az övé volt a legjobb autó.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Flashcash
Közösségépítő
Ma Nigel Mansell segítette a stewardok munkáját mint egykori f1 pilóta.
MS büntetésére mindenki azt mondja, hogy sima versenybaleset volt, vagy maximum boxutca áthajtásos büntetés.
-
Oliverda
félisten
válasz sh4d0w #31905 üzenetére
Szerintem idén már baromira nem érdekli, hogy 12 vagy 10 pontot írnak be majd a neve mellé. Ennek a versenynek az izgalmai is jórészt neki köszönhetőek, de kapja meg, legalább nyugodtabban alszol majd te is.
Mondjuk fordított esetben ritkán követelitek ennyire a többi pilótának a büntetést.
Flashcash: Korábban már le lett írva, hogy ezen a versenyen a boxutca miatt az áthajtásos büntetést a stop and go helyettesíti, mert egy áthajtással alig veszítene a büntetett pilóta.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Peat;)
veterán
válasz MPowerPH #31904 üzenetére
Én tényeket írok, te meg hazugságokat amelyeket a pályán már megcáfolt és megcáfol Vettel. Tényleg jó lenne ha magadba erőltetnél egy kis racionalitást és kárörvendés helyett pl. örülnél szimplán egy Alonso győzelemnek. Sajnos vannak akiktől ez "kérés" túlságosan nagy elvárás, az utóbbi hetekben tőled is ezt látni, nem egy nem öt, hanem sokkal több "véleménykifejezéseden" keresztül. Persze lehet a hülyét adni, ahogy pl Horner teszi hogy stílszerű maradjak és párhuzamot vonjak a között ami utálsz és a között amit mégis művelsz.
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
Közösségépítő
Obama barátunk ismét bizonyította hogy hírből sem ismeri a "Fair Play-t"
-
Brent
aktív tag
válasz Oliverda #31899 üzenetére
Persze, ez nem is volt kérdés.
Az autó: önmagát vezeti !
Mert olyan jó!
Newey olyan f@szagyerek, hogy egy önműködő autót tervezett.Vettel, Webber csak dísznek van ott, nehogy lebukjanak.
Ekkora baromságot is rég hallottam, hogy csak azért vannak elől, mert jó az autó.
Mellesleg tavaly, ha megnézed az eredményt elég szoros volt. Tavaly nem volt ekkora különbség a Red Bull és a többi csapat között és még is Vettel lett a bajnok.
Szánalmas itt egy-két ember. Elhiszem, ha valakinek a képét sokat látjuk az első helyen, akkor megunjuk vagy elkezdünk irigykedni, de azt azért ismerjük már be, hogy tud vezetni illetve előzni, pláne úgy, hogy már nyert egy vb címet.
Ráadásul ahogy látom, Te Alonso fan vagy.
[link]
[link]
Bocsi!
Ha jól emlékszem itt bukta el a címet alonso ugye ?
Ahogy látom, nem tudott előzni.
Egy sokkal lassabb autót.Na, akkor erről ennyit.
-
Oliverda
félisten
válasz sh4d0w #31911 üzenetére
A te itteni munkásságod pedig gyakorlatilag lépten-nyomon csak az ő ócsárolásában merül ki, úgyhogy sok értelme nincs is erről éppen veled vitatkozni.
Brent: Így van. Forza Ferrari, forza Alonso!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
emerico2004
aktív tag
soha nem értettem hogy tud személyeskedésig fajulni egy sima forma topic... jó verseny volt ,jó versenyek vannak.... ennek kéne örülni seb is úgy nyer vb-t simán hogy mi nem unatkozunk.... ez anno Schuminál nem volt így.....
-
MPowerPH
félisten
válasz Peat;) #31910 üzenetére
Én nem állok le veled vitázni, tiszteletben tartom a véleményedet. Nekem is megvan a magam véleménye, és igen, néha én is leírom. Gusztustalan egy banda, de már tavaly is ezt mondtam. És ezzel még csak nem is Vettel -t bántom.
Ettől függetlenül nem tud előzni. Hamilton meg tud, csak túl keményen teszi ezt mostanában. Talán túlzottan is durva, amit csinál.Brent: Igen, nem tudott. Csak elfelejted, hogy akkor nem volt se Kers, se DRS. Legalább jól vond azt a párhuzamot. Idén még a legpancserebb is tud valahogy előzni, ha a DRS zóna előtt szélárnyékban tud maradni. Többek között ezért is csökken a színvonal a sorozatban.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
sh4d0w
félisten
válasz rocket #31914 üzenetére
Kivételek erősítik a szabályt
Oliverda: Te marhára nem vagy tisztában Hamiltonhoz való viszonyulásommal. Neki nem a tehetségével van baj, hanem az agresszivitásával, a szabályok és a versenyzőtársak semmibevételével. Higgadtabban felérhetne Senna és Schumacher mellé, de amíg nem változtat a viselkedésén, erre esélye sem lesz. Engem is elkápráztatott, amikor GP2-es korában az utolsó helyről megnyerte az isztambuli futamot, de ott akkor okosan, nem bika módjára sikerült azt megcsinálnia. Pontosan ugyanez az agyatlanság akadályozta meg abban, hogy újoncként vb legyen. Nagyon szívesen fogok neki drukkolni, ha rájön, hogy ő van a Forma-1-ért és nem a Forma-1 őérte.
https://www.coreinfinity.tech
-
emerico2004
aktív tag
válasz SpongyaBob #31921 üzenetére
mekkora avatar lájkolom
-
PazsitZ
addikt
ismerjük már be, hogy tud vezetni illetve előzni
Vezetni tud, méghozzá gyorsan ezt nem rémlik, túlzottan senki sem szokta vitatni.
Az előzések esetében már messze nem ilyen tiszta a helyzet. Persze megértem azt az álláspontot is, hogy nem kell tudnia, mert úgyis elől autózik. Csak ha mégis történik valami, mint most hasznos lenne az a plusz skill.Ez a Webberre rászólás meg sejnos nem lepett meg.
Bár lehet így járt jobban, mert Vettel véletlenül megint rárántotta volna a kormányt és még dobogó se lett volna.- http://pazsitz.hu -
-
SpongyaBob
veterán
-
proof88
addikt
Most nem azért hogy bárkit is védjek, de utolsó körben tényleg nem olyan gáz a csapattól olyat kérni, hogy most már maradjon meg a sorrend a versenyzők között, mert tudvalevő hogy ezek képesek kiütni egymást, az meg nem a csapat érdekeit szolgálja. 5 körrel a vége előtt még azt mondom, hogy a csapat se szóljon bele. DE! Az a másik oldala, hogy ha KERS gondjai voltak Vettelnek, akkor az utolsó körben nem is veszélyeztették volna egymást, mert feltételezem, hogy nyitott hátsó szárny + KERS kombóval az egyenesben simán elment volna Webber Vettel mellett könnyedén, veszélyeztetés nélkül, tehát nem kellett volna visszafogni őt rádión. Ismerve Vettel KERS problémáját, a csapat részéről nem kellett volna utolsó körben sem beleszólni, hogy tartsa a távolságot. Főleg ennyi pont előnnyel.
Amúgy grat a mezőnynek, azt hittem az elején többen el fogják dobni a kocsit, de nem így lett. Az elengedésekkel sem volt most gond. A pálya továbbra is huplis.szerk.: mondjuk Vettel KERS problémáját egyértelműbbé is tehették volna a nézők számára, ha mutatták volna a grafikát is belső kamera alatt. Vagy mutatták és figyelmetlen voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
Közösségépítő
Mert Hamilton aztán nagyon megtudta előzni Barcelonában Vettelt...
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Misi 007 #31931 üzenetére
Barcelonában Hamilton TALÁN 1-2 tizeddel volt gyorsabb itt Vettelisten minimum 1secel ,ugye milyen szépen lehet egy lapon emlegetni a kettőt?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
emerico2004
aktív tag
válasz SpongyaBob #31929 üzenetére
hát az avatarodból....
-
Ice!?
őstag
mondták már, hogy enyhén elfogult vagy?
a mostani versenyen tökéletesen bebizonyosodott, hogy vettel nem tud előzni, csak az előnyét megtartani, ha nincs nyomás alatt, és ezért ekkora a pontversenybeli különbség a javára. alá raktak egy olyan autót, ami rendre veri az összes többit, neki gyakorlatilag csak megtartani kellene az eredményt, de még az se megy neki. lásd: mai verseny, vagy akár monaco (ha nem rémlene: vettel győzelme a safetycar-on múlt..)alonso előtt nagy riszpekt, szépen versenyzett.
hamiltonn pedig ilyen helye való, bár hazai pályán úgyse kap büntetést, sajnos..
most csak egy részletet ragadnék ki a hozzászólásodból;
Szánalmas itt egy-két ember. - ebben egyetértünk, bár nem hinném, hogy azonos személyekről beszélünk. ; > -
MPowerPH
félisten
Webber: "Nem tetszik, egyáltalán nem. Természetesen figyelmen kívül hagytam, amit a csapat mondott, mert pozícióért harcoltam. Seb mindent beleadott, ahogy én is. Nem mentem volna neki senkinek"
"Nem igazán. Egyszerűen szeretnék a végsőkig harcolni. Négy-öt körrel a leintés előtt elkezdtem kapni az üzeneteket. Természetesen ők (Vettel csapata) szerették volna megszerezni a pontokat, de nekem is szükségem volt rájuk."
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Oliverda
félisten
Ezért anno Massa-t büntették? Már nem rémlik...
-
Misi 007
Közösségépítő
válasz IreN!CuS #31932 üzenetére
Senki nem mondta hogy egy lapon kell említeni a két esetet ez annak szólt aki azt állítja hogy Vettel nem tud előzni...
A másik hogy nem Vettelnek kell kockáztatnia mert nem ő van hátrányban és ha előz lehet hogy úgy járt volna mint most Massa akinek "véletlenül" nekiment hátulról...[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
-
zolynet
veterán
végre nem egy szokásos végeredmény, tetszett h volt bőven küzdelem a pályán
grat Alonso-nak és Hami-nak, szépen jött föl
Sumi, hááát, inkább talán semmit se ...Life is too short to stay stock!
-
SpongyaBob
veterán
válasz emerico2004 #31934 üzenetére
Nem tudtam, hogy Hamilton-nak néz ki, de most már ezt is tudom
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
V.Dave
senior tag
Nekem világosan lejött valencia-nál hogy vettelke éles helyzetben amikor nyomás alatt van nagyjából egyenlő a 0-val. Csak légüres térben tud teljesítményorientáltan autózni. Ez a mai verseny pedig csak újabb bizonyíték. Nem kell most ezen fennakadni, el kell fogadni és kész.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest