Aktív témák
-
eXodus
őstag
Nemsokéára kezdődik az Ízlések és pofonok.
-
mrlujoak
veterán
válasz werszomjas #29696 üzenetére
Hamilton Webber kontact... Szal' mindkét McLarenes elmehet a sunyiba... (neten nézem angolul, és ha jól vettem ki a Button-Hamilton bulit a futam után vizsgálják is, így még ha Button meg is nyerné a futamot akkor is esélyes lenne, ha elvennék tőle az első helyet, így maximálisan leírta magát nálam a McLaren Kanadában)
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
shteer
titán
ez a futam így már egy f.s
szerintem jónak tűnik..
-
Wictor
őstag
Hogy szokott lenni, ha nem tudják folytatni, mert túlcsúsznak a 2 órán? Pontfelezés, vagy mi szokott lenni?
-
Flashcash
Közösségépítő
Hamilton:
Úgy érzem jól futottam, Jenson elrontotta a célegyenes kigyorsítását, megpróbáltam bemenni mellé és ütköztünk. Csak a gumi károsodott, így megpróbáltam visszajönni a boxba, de ezután a csapat azt mondta, hogy álljunk meg. Remélem Jenson pontokat szerez.BBC-n Martin Brundle a Webber vs. Hamilton ütközést egyértelmű Hamilton hibának mondta, amiért büntetést kapott volna. A McLaren a Button vs. Hamilton ütközést versenybalesetnek minősíti.
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz venember83 #29709 üzenetére
Nézni sem kötelező.
-
rocket
nagyúr
válasz PazsitZ #29675 üzenetére
Azok akik amikor leesik egy kis eso rogton elkezdenek nyafogni, mert szerintuk eletveszelyesek a korulmenyek.
Ebben magasan vezet Webber, o a fo nyafogo, de sajnos tele a mezony pelenkasokkal.
Nem veletlen a rajtnal Hamilton radiozasat adtak be, a tobbseg gondolom megint jot a "lehetetlen korulmenyek vannak" dumaval, kozben nem is esett az eso, viz alig volt a palyan.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ronaldo
őstag
Komolyan csak én láttam, hogy Alonsonak szakadó esőben rakták fel az intert?
Ez ridikölösz! Tényleg ennyire hülye emberek ülhetnek ilyen pozícióban egy csapatban?
-
Wictor
őstag
Éééés egy traktor (hókotró?) megfutotta idén a leggyorsabb kört!
Szerintem itt már nincs túl sok esély, hogy lássunk egy értelmes futamot.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz rocket #29670 üzenetére
+1 (Oliverda kedvéért: egyetértek )
Régen örültem, ha esős futam volt. voltak izgalmas csaták, oda-vissza előzés, volt néhány csatt is, az igaz. De ez egy szánalom. Főleg a rajt. Nem szeretem Hamiltont, de ez tetszik, hogy ő menne. Száguldó cirkusz. Akkor legyen cirkusz, az kell a népnek. Azért kapják a pénzt.
-
barnam_
nagyúr
Ez a piros SLS milyen célt szolgál?
Nem láttam még, csak azért kérdezem. -
Mastre
tag
válasz JColee #29714 üzenetére
Esős futamra a 98-as belgiumi futamot tudom fölhozni. Vagy a 2000-s malajziait. Ott is szakadt, és nem volt semmi gond. A pilóták védelme az egy dolog. De ez már túlzás. Egy megcsúszás, vagy törés sem volt még. Előre félünk, hogy mi lesz, ha esetleg egy autó pont úgy megy be pont abba a kanyarba... Veszélyes sport. Ennyi.
Viszont ezzel a piros zászlós szabállyal nagyon tele van már a t*köm. Gumicsere, meg teljes nagygenerál... Ez mi? Kamu az egész... Aki versenyezni akart, és gumit cserélt, az megszívta. Aki meg arra játszik, h uccse versenyzünk, az nyer. Nekem ez nem túl szimpatikus...
-
Pitterix
őstag
Ha most lenne Palik......
Biztos mondana valami okos, értelmes dolgot."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
IreN!CuS
őstag
válasz Mastre #29727 üzenetére
2008-as Angol futam is esős volt még is állórajtvolt ha jól emlékszem Jól emlékeztem
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DopeBob
addikt
Nah, Ken Block a hülyéskedéseivel vált ismert az interneten, ki az aki két hete hiányolta a versenyek közbeni plusz információkat?
MZ/X
-
gombsadi
aktív tag
válasz joey04 #29722 üzenetére
Én nem tudom követni az versenyt sajnos, a ti kommentjeitekbol informalodom és elég gáz, hogy így alakult...
ezzel most maximalisan egyetértek veled!
Hamiltont lehet nem szeretni, de évek óta ő az, akiben látok is valamit, a többi mehet golfozni, ott esőben nincs verseny!
-
AMD Power
titán
Nem fogja leadni végig a retek a futamot.
-
Pitterix
őstag
Na nehogy már kiesnek a nagyok a ritmusból!
Hiszen ez az életük!
Szegény hányatott sorsú pilóták....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
PazsitZ
addikt
válasz rocket #29715 üzenetére
Elmondom, amit úgy rémlik akkor is elmondtam, bár néhány korlátolt nem érti a mai napig.
Nyafogás egyedül ebben a topikban van.Webbert, mint pilótát és a pilóták szövetségének vezetőjét megkérdezték milyen a pálya, szerinte lehet-e versenyezni?
Ő azt merte mondani, amit a pilóták többsége is megerősített, hogy szerinte nem.
Erre a versenybírók hoztak egy döntést, de k*rvára nem csak Webberen múlt, hogy mennek vagy megállnak.
Utólag, ha jól rémlik még volt pilóták is lenyilatkozták, hogy jó döntésnek ítélték a megszakítástDe persze ráfoghatjuk az egészt Webberre. Lehet még maga az eső esés is az ő hibája volt.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
lujó55
addikt
Na szerintem felejtős ez a futam. Megyek sörözni...
-
szőröscica
addikt
Ki ez a pinokkió?
-
Neoteric
addikt
Hát szerintem itt már nem lesz semmi.. Kapják majd a félpontot, aztán csók.
2008-as brit nagydíjnál még érdekes módon tudtak esőben menni.. Ez így nem cirkusz, de még csak nem is száguldó.
PSN: ne0teric_sAN
-
D.Orion
veterán
Srácok ha nem tudják folytatni, akkor mivan? Így kapnak egyáltalán pontokat?
Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest