Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
td
senior tag
Igaz, hogy már mindegy az a 20 pont, nem is azért hoztam fel. De ugyanígy ne reklamáljon más se a 4 pontért! Kimike ne akarjon egy győzelemmel bajnok lenni úgy, hogy a második ''félidőben'' olyan tejesítményt nyújt, amilyet. Pl. Suzukában képtelen volt megelőzni DC-t, ahogy én elnéztem.
Ja, és amikor sokan azt állítják, hogy a Ferrari mellett van az FIA... Persze, csak minden szabálymódosítás ellenük született. Most erre persze lehet azt mondani, hogy csak ''kirakateredmény'', hogy tudták úgyis, hogy nem ér majd semmit, de ez így nem lenne igaz. Utólag mindig könnyebb okosnak lenni, és én úgy látom, hogy számítottak a változtatások. Más kérdés, hogy a Ferrari olyan jól alkalmazkodott ehhez is, hogy most megint látjuk, hol tartanak.
Nem szabad azonban elfelejteni, hogy 1996 és 2000 között nem lett volna izgalom, ha nincs Schumacher. '96-ban Hill unalmasan körözött, néha megelőzött egy-egy Minardit a célegyenesben (máshol nem is tudta volna), és csak akkor volt érdekes egy futam, ha Schumacher nyert. '97 és '99 között meg le lettek volna osztva a lapok Villeneuve és Frentzen, illetve Häkkinen és Coulthard között, ami megintcsak baromi unalmas lett volna, nem igaz?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest