Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
KR minek kuzdott volna, hogy lereccsenjen WMM-je megint?
Érdekes, nekem úgy tűnt, a rajtnál kimondottan sietett, és utána is elég sokáig tartotta a tempót Montoyával.
JPM nem ment azert olyan sokkal lassabban
Nekem a ''feltartja Schumachert úgy, hogy Barichello egy 2mp-s hátrányt behoz egy kör alatt'' kimeríti a sokkal lassabban fogalmát. Kérdem én Sch miért nem tudott ez alatt támadópozícióba se kerülni? Pedig mint azt korábban demonstrálta, Schumacher szemrebbenés nélkül ki tudja tessékelni Montoyát a kavicságyba, ha akarja.
Schumacher kiváló pilóta, az nem kétséges, de jó volna ebből folyamatosan mutatni valamit. Kört ver a második-harmadik helyezettre, oké, ennyivel gyorsabb. De ha helyzetbe kerül, akkor igenis mutasson valamit, ne csak ezt a sétakocsikázást.
szerintem JPM volt a hunyo szerinted meg MS
Tévedés, szerintem mindketten (tehát MSC is :P). MSC lehetett volna körültekintőbb, JPM pedig nézhetne néha előre is. A versenybíróság előtt ártatlan boci szemekkel hallgattak, pedig egyik sem a nyugodt temperamentumáról híres hasonló esetben.
Aktív témák
- GamerPC - R5 5500, RTX 3060ti és 16gb ram
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 687 ciklus, 12 hónap garancia
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 157 ciklus, 12 hónap garancia
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest