Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Itt sok okos F1 szakértő ember tömörült össze szerintem. Magam is már több mint 10 éve lelkes F1 rajongó vagyok és azt hiszem a kérdésemre tudom is a választ, de szeretném látni, hogy ti ezt hogy gondoljátok.
Szóval van nekünk egy Baumgartner Zsolt nevű versenyzőnk, aki most nyit az F1 irányába. Természetesen jó pénzt fizet azért, hogy egy egyszerű teszt pilóta legyen és esetleg majd onnan lépjen elő egy versenyzőnek. A kérdés: reális ez vajon? Az él, vagy középmezőnyben versenyzők elég jó mérleggel és jó eredményekkel rendelkeztek az alacsonyabb kategóriákban és versenyekben. De Baumgartnernek hol vannak ezek az eredményei? Versenyről versenyre az a hír, hogy 9-ik, 12-ik helyen gurul be a célba. Félek, hogy ebből nagy égés lesz és ugyan végre valahára eljön / eljöhet a pillanat, hogy egy Magyar is rajthoz állhat, de ez még nem minden. Egy Katayama típusú versenyzőre is szükséges van, de szerintem van elég a mostani mezőnyben is.
Szerintetek van keresnivalója az F1 aktív versenyzői között?? Kinek mi a véleménye erről?
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- További aktív témák...
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állmos minden kontollerhez
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest