- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Itt sok okos F1 szakértő ember tömörült össze szerintem. Magam is már több mint 10 éve lelkes F1 rajongó vagyok és azt hiszem a kérdésemre tudom is a választ, de szeretném látni, hogy ti ezt hogy gondoljátok.
Szóval van nekünk egy Baumgartner Zsolt nevű versenyzőnk, aki most nyit az F1 irányába. Természetesen jó pénzt fizet azért, hogy egy egyszerű teszt pilóta legyen és esetleg majd onnan lépjen elő egy versenyzőnek. A kérdés: reális ez vajon? Az él, vagy középmezőnyben versenyzők elég jó mérleggel és jó eredményekkel rendelkeztek az alacsonyabb kategóriákban és versenyekben. De Baumgartnernek hol vannak ezek az eredményei? Versenyről versenyre az a hír, hogy 9-ik, 12-ik helyen gurul be a célba. Félek, hogy ebből nagy égés lesz és ugyan végre valahára eljön / eljöhet a pillanat, hogy egy Magyar is rajthoz állhat, de ez még nem minden. Egy Katayama típusú versenyzőre is szükséges van, de szerintem van elég a mostani mezőnyben is.
Szerintetek van keresnivalója az F1 aktív versenyzői között?? Kinek mi a véleménye erről?
Aktív témák
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest