- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Apple Watch
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Itt sok okos F1 szakértő ember tömörült össze szerintem. Magam is már több mint 10 éve lelkes F1 rajongó vagyok és azt hiszem a kérdésemre tudom is a választ, de szeretném látni, hogy ti ezt hogy gondoljátok.
Szóval van nekünk egy Baumgartner Zsolt nevű versenyzőnk, aki most nyit az F1 irányába. Természetesen jó pénzt fizet azért, hogy egy egyszerű teszt pilóta legyen és esetleg majd onnan lépjen elő egy versenyzőnek. A kérdés: reális ez vajon? Az él, vagy középmezőnyben versenyzők elég jó mérleggel és jó eredményekkel rendelkeztek az alacsonyabb kategóriákban és versenyekben. De Baumgartnernek hol vannak ezek az eredményei? Versenyről versenyre az a hír, hogy 9-ik, 12-ik helyen gurul be a célba. Félek, hogy ebből nagy égés lesz és ugyan végre valahára eljön / eljöhet a pillanat, hogy egy Magyar is rajthoz állhat, de ez még nem minden. Egy Katayama típusú versenyzőre is szükséges van, de szerintem van elég a mostani mezőnyben is.
Szerintetek van keresnivalója az F1 aktív versenyzői között?? Kinek mi a véleménye erről?
Aktív témák
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest