Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rlazol
veterán
érdekes dolog ez. elvileg az F1-ben kellene látni a mindenkori legmodernebb autótechnikát, hogy az itteni fejlesztésekből a szériaautók gyártása fejlődjön. Vagyis turbó és autováltó rulezz. Másrészt ez az ''autósportok királya'', ahol illene a pilótát minél összetettebb feladat elé állítani. Ugyanakkor Sennáék még jóval lassabbak mentek, mint a mostaniak, bár a kettő összefügg. De kiváncsi vagyok az időeredményekre az automaták kivétele után!
Mányikúrtban meg bízom a Ferrari kettős gyözelmében! Sajnos ere csak a BMW és a Mercedesz komplett kiesése után van némi esély, de Alonso még akkor is kavarhat. Én mindig Ms győzelmet várok, most is, mert ő a legjobb. Montoya érzésem szerint kieseik. Ralfnál se lesz sima, így meglepetést várok a harmadik helyre, akár ALonso személyében is, míg kiminek álmodtam az ezüstöt. Rubens pontszerző, csakúgy, mint DC.
még 5 nap... :)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest