Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
''És van a félautomata (ezt használja az F1) egy gombnyomás a felváltás/ill. leváltás. Illetve azt hiszem, abban igaza van valakinek, hogy lefele automatikus. Meg kéne nézni ezügyben valami totalcar szerű oldalt, ahol értenek is hozzá.''
Komolyan mondom nem értem... És még Ti fikázzátok az RTL szakértőit, de még azt sem tudjátok, hogy milyen váltó van a Formula 1-es autókban... Mi az, hogy csak lefelé automatikus???? Higgyátek már el, hogy teljesen AUTOMATA a váltó!!!! GÉP vált, nem ember!!! A karok pont azért vannak ott, hogy ha az automata szar lenne, lehessen kézzel váltani. Ez minden autóban így van a Ferraritól a Minardiig...
Bemásoltam Montoya nyilatkozatát is...
Ehhhh... Olvassatok már utána.... Esetleg nézzetek meg néhány belső kamerás felvételt, kinek mozog a keze...
Technikai változtatások
A júliusi Brit Nagydíjtól kezdve nem engedélyezett az elektronikus segédeszközök: a kipörgésgátló, a rajtautomatika és a teljesen automata sebességváltó használata. Ezeket alig két éve, a 2001-es Spanyol Nagydíjtól vezették be újra a Forma-1-be. - from a5
De ha jól tudom már ez sincs érvényben, mert a nagy csapatok megvétózták és talán csak jövőre vezetik be ezt a szabályt.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest