Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Igen, de az öccsét le is előzték páran, és nem lett dobogós. Hidd el, ha ő lett volna az első, róla is ugyanannyit dumáltak volna. A Palik ma még nekem is sok volt, mikor Bárikelló előzött. Most még a szokottnál is jobban ordibált. A másik, ami szintén kedd idegesíteni, az az, amikor arról beszél, hogy de szép is most ez a Forma egy. Erről jó sokat tud beszélni. Néha már nekem is sok.
Schumacher meg tényleg a mezőny egyik legkiválóbb versenyzője, erről vitatkozni is kár. Nem lesz valaki csak a szerencse miatt 5x-ös világbajnok. Szerintem jól versenyzik. Ehhez hozzájön, hogy a kocsija is nagyon megy. Ezenkívül még szeretem is a Ferrarit. Éveken keresztül nem sikerült világbajnoki címet szerezniük, most végre igazán jók. És csak ezért nem fogom őket utálni, mert jók.
Raikkonen is jó. Ilyen fiatalon nem rossz, amit csinál, kultárdot ezerszer veri. Talán neki fogok drukkolni, ha a Schumi ''nyugdíjba'' megy.
:)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest