- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
''...a Baumgartner meg egy nyálcsorgató ficsúr, akit apuci befizetettet a nagyok gokartjára...''
Azért ez kicsit durva! Ha én ilyet mondanék róla, biztos az irigység beszélne belőlem. Sajnos az van, hogy aki ebben a sportban akar érvényesülni, annak jó anyagi háttér és támogatás kell. Mit gondolsz, akik ma Formula 1-ben vannak (voltak) nem apuka pénzéből jutottak odáig (Prost, Senna, Schumacher, Montoya)??? Egyikük sem szegény családba született. Arról meg, hogy Baumgartner ilyen körülmények közé született arról igazán nem tehet. Ha lehetőségem lenne rá én is kihasználnám. Azért meg nem kellene így viszonyulni hozzá. Inkább örülni kellene, hogy valaki eljutott idáig és szurkolni neki. Az más kérdés, hogy mennyire tehetséges és mire viheti, de mindenesetre nem csak fekszik valami munka is mögötte, nem csak apuka pénze...
Na, bocs de e mellett valahogy nem tudtam elmenni szó nélkül... :D
Aktív témák
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sorozatok
- Szemüveges topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest