- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nagyszerű verseny volt, felspanolódik mindenki

Én már nem szeretem a Suzukai pályát, pedig régebben oda voltam érte, de most jó verseny volt rajta, és ez a lényeg.
Talán azért mert nincsenek rajta igazán más és más szárnybeállítást megkívánó pályaszakaszok, van egy kb. ideálisérték, és sztem azt használta mindenki, ha nagyon az egyenesben gondolkodnak, akkor az első kanyartól kezdve az összes kanyaron át vergődnek, mert lendületesek az ívrajzok.
Ha valaki jól teljesíti a sikánt akkor olyan ellentmondást nem tűrően ér a szélárnyékba, ahogy Kimi tette MS-l mikor meg tudta előzni, nem is értettem hogy mi volt ez a sok tökölés, oké Schumaher tényleg brutál jól védte a pozicióját, de annyiban szerencséje volt hogy nem értek elég korán a szélárnyékába, tehát el tudta bizonytalanítani őket.
Egyébként ez vmi fantasztikus volt, mert igazából azt kell megakadályozni amire gondol a hátsó pilóta,...hogy még eszébe se jusson bemenni belülre, ha úgy gondolom hogy eszébe jutott, akkor kicsit befelé vinni az autót, de már húzni is vissza hogy nehogy eszébe jusson külső íven mellé menni...ragyogó volt ahogy csinálta.
Emberileg sem semmi, ha rámszólnak hogy körönként másfél mp-t hoznak rajtam és igazából csak piszkosmód útban vagyok, szal ahoz kell kűzdeniakarás hogy ne hagyjam a fenébe, vagy ami még rosszabb, ha Alonso/Briattore/Renault kigúnyolt azzal a polóval, akkor egyformán kényszerítsem kűzdelemre mindkét srácot...megmondom frankón, én lehet Kimi-t könnyebben engedtem volna el..de nem tette, és végül is ez a helyes.
Az ahogy Sato-t a kkét kommentátor gúnyolta...már akkor amikor gőzük sem volt hogy igazából mi történt, az annyira jellemző...aztán kiderült hogy Rubinho Sato nélkül esett ki, sőt igazából ő vitte le Sato első szárnyát...
Hát szal gúnyosan tekézőnek titulálni vkit ország-világ előtt, egy olyan balesettel a háta mögött amit hetekig vetítettek oktatófilm gyanánt a Dakar-on, hogy hogyan nem kell csinálni..
Nekem semmi bajom a vezetési tudásával, vagy akár Czollner úréval, de ez annyira jellemző, ..hogy milyen jól elröhigcséltek rajta.
Szvsz minden Japo pilótán nagy nyomás van, mind szeretne az első VB lenni...van F1-es csapatuk, motoruk, pályájuk, gumijuk...kijárna nekik egy VB pilóta.
Ő az a pilóta akinek csak a hibáira fognak emlékezni, Igaz Spa-ban Pizzonia kilökte Montoya-t lekörözöttként...de neki valszeg nehezebben kimondható a neve.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Napelem
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest