Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jenne

őstag

válasz pn4hvq #20810 üzenetére

Nem én szedtem le, hanem abban a fóliázó (hivatalos engedéllyel rendelkező) műhelyben szedték le, szakszerűen, maradék nyom nélkül, ahol eredetileg felrakattam. Csak tudod ebben az a rohadtság, hogy miután figyelmeztettek rendőrök én szépen elmentem a Kormányablakba a forgalmimmal, de ott az én kedvemért csak úgy nem írták át, el kellett vinnem az autót egy köztes állapotváltozást megállapító műszakira (4000 Ft) ahol kiállítottak egy hivatalos Műszaki lapot, amin szerepelt, hogy az előzőleg fent lévő Hxxxxxxxx számú fólia nincs már az autón. Na ezzel a papírral kellet elmennem a hivatalba.
    De ha már nagyon off...és betű szerint betartott jogszabályok....voltunk nyáron pár napot a sógiknál a szomszédban, két autóval. Kiintettek több autót ellenőrzésre, köztük bennünket is. (osztrák autópálya rendőrség) Másik autóban a barátom szandálban vezetett, aminek nyitott volt a sarka. Megbüntették 50 euróra (nem zárt sarkú cipőben való vezetés) és addig nem indulhattunk tovább, amíg nem váltott át egy zárt (sarkoknál zárt) lábbelire. No akkor most hol tartatják be jobban az vonatkozó szabályokat...? Nálunk hányan vezetnek nyáron strandpapucsban például?

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

• flymi

addikt

válasz pn4hvq #20810 üzenetére

De rontani azért nem rontott a kocsi állapotán a fólia eltávolításával... :N Igazából kekeckedtek a rend őrei és ezt találták. Szerintem figyelembe kéne venni, h a módosítás rontott-e a kocsi állapotán. Ha a módosítás nem veszélyezteti a közlekedésben résztvevőket a lőtéri kutyát nem érdekli, viszont sajnos ezen a szinten nagyon ragaszkodnak a törvény minden betűjéhez.
    És akinek a verdája vagy egy része tele van ragasztva matricával meg mondjuk verseny csíkokkal. Bele íratja a forgalmiba, h metálkék matricákkal? :U Vagy lecseréltem a bal első sárvédőt de még nem fújattam színre akkor mi van? Levetetik? :DDD
    Annyi roncsot látok nap mint nap a városban, h elképesztő. Érdekes senkit nem érdekel, h az alvázat csak a szentlélek tartja egyben és a rozsda mégis áttolják valahogy a műszakin. Láttam autót aminek minden eleme más színű volt és nem gyárilag persze.
    Mi lehet a fogalmijában?

[ Szerkesztve ]

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák