Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Hi!
Kipróbáltam, a helyzet változatlan, sőt! Ha csak simán a %artist% - %title% van beírva, akkor is kiírja az album címét. Hogy jót szerkesztek-e, azt nem tudom, de elvileg itt kellene szerkeszteni, mert mikor csak az volt, hogy: %1 - %2, akkor nem is írta ki az albumok címét, csak az általam kívánt adatokat, de csak egy szám erejéig, utána ez az egy szám beragadt. Tehát valami hatása csak volt.
Preferences/Tools/AMIP Wrapper-nél szerkesztem az AMIP '%s' format-ot.
Ha %1%- %2%-ot írok be, akkor ugyanaz, beragad az első szám, hiába váltok a következő számra, nem változik a kiírás.
Ha %artist% - %title%-ot írok, akkor jó, vagyis változik rendesen a kiírás, csak megjelenik az album címe is. Vicces
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs