Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
üzenetére
Figy, értem én, mit kell látni, de jópár dolgot még ezek nem írnak le, gondolom ezek ismeretében vagy. Viszont nem is azért jöttem ide, hogy hittérítsek, ezeken már átestem pár éve is, nemrég is, marha uncsi
Az ember jóindulatból ad egy tanácsot, aztán még egyet, de harmadikat nem akarok, nincs értelme. Ez is kezd flame-szagú lenni és nekem már nincs energiám arra, hogy bárki meggyőződését átállítsam az ellenkezőjére. A minőségi időm sokkal fontosabb ennél
szóval azt hallgatsz, azon, amit és amin akarsz, meggyőződésed szerint és ha az jó Neked, hajrá 
Én azért mégiscsak maradok a jó öreg bevált flac-nál, Neked pedig jó utat a továbbiakban ezen a csodálatos utazáson

(Most vettem egy 4 terás NAS HDD-t egy huszasért. Just sayin'
)Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ember jóindulatból ad egy tanácsot, aztán még egyet, de harmadikat nem akarok, nincs értelme. Ez is kezd flame-szagú lenni és nekem már nincs energiám arra, hogy bárki meggyőződését átállítsam az ellenkezőjére. A minőségi időm sokkal fontosabb ennél
szóval azt hallgatsz, azon, amit és amin akarsz, meggyőződésed szerint és ha az jó Neked, hajrá 
)