- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Lehet valamelyik kiegészítőm zavar be vagy a vírusvédelem más nem jut az eszembe esetleg hogy nem az alap felület van hanem variáltam egy kicsit majd ha lesz gép újratelepítés akkor telepítés után állapotban is megnézem, majd a kiegészítők telepítése után egyenként is tesztelem hátha kiderül mi okozza.
Szerencsére nem okoz problémát és már lehet régebb óta fenn áll, de csak most vettem észre. Inkább mint érdekesség osztottam meg nem mint kritikus vagy akár zavaró bug.
Amit én még pluszban telepítettem:
- DTS plugin, Wasapi plugin, Lyrics plugin, és bemásoltam - ahova kell - az analog VU meter-t ennyi, és persze kicsit átvariáltam a felületet bettem ugye a dalszöveg panelt, a VU meter-t, és a borítókat mutató részt kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest